Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
riepas
konuss
kādu izmēru lai pasūtu,gribas takā bik platākas un ne (mitas vai barum),jautājums znatokiem?
 
aivarsz
Tu vari pasūtīt tikai tik daudz platākas, tātad zemākas, cik pēc definīcijas pieļauj Jawa diski, kā arī citi tehniskie rāmja elementi riepas drošai ievietošnai uz motocikla.
Ir riepu izmēru kaklulatori, brīvi pieejami internetā, kur nezinātājiem ir visai skaidri pateikts, kā pārrēķināt riepas diametra, platuma un augstuma proporcijas, precīzi un atbilstoši. Citas pieejas, tomēr, nav labas. Nu izglītojies, kaut vai, piemēram, šeit:
www.pkp.lv/...lkulators/ .
Ja sarēķināsi sev vēlamos izmērus, droši vien gan izrādīsies, ka pasaulē tādi vēl nav ieviesti. Varbūt, ka ir, bet tajā gadījumā, pelīte tavā ledusskapī pilnīgi droši būs pakārusies.

Protams, var iemocīt arī kaut ko, piemēram, kādā no diviem parametriem, neatbilstošu, ir darīts un izmēģināts, bet labi nav.

Zināšanai: Continental meitas uzņēmums- zīmols čehu Barum vairs nepastāv, tagad, motociklu gadījumā, to sauc Mitas, jau vairākus gadus. Piebilde- visai labs un kvalitatīvs zīmols. No lētākā Jawai paredzētā plauktiņa, tu vari izvēlēties SAVA produkciju, kas ir GY/ Dunlop meitas uzņēmums. Glīti un moderni protektori, diemžēl ātri dilstoši. Labs= Metzeler. Labs- Michelin, pie tam par saprātīgu cenu, ja atrodi īsto noliktavu Eiropā. Ir Dunlop, u.c., bet, ja mīli dzīvnieciņus, pažēlo peli. Lai veicās!
Labojis aivarsz uz 25-11-2013 23:28
 
italis
konuss rakstīja:

kādu izmēru lai pasūtu,gribas takā bik platākas un ne (mitas vai barum),jautājums znatokiem?


Loģisks jautājums - kapēc? Esošās nespēj pārnest jaudu uz ceļa virsmu, esošās nenodrošina max. sagāzuma leņķi, nepatīk Barum zīmejums, rites pretestība... Vai būsi ar mieru pasūtīt, kad uzzināsi cik maksā atzītu bik platākas zīmoliu riepas?
 
konuss
būšu ar mieru,ieeju latako,un paskatos,vairuma cenu,nekas traģisks,jāzin tik izmēri.
 
italis
konuss rakstīja:

būšu ar mieru,ieeju latako,un paskatos,vairuma cenu,nekas traģisks,jāzin tik izmēri.


tieši tā! Un Tavus izejošos izmērus nezinu...18" , 16" ? Uz standarta diskiem? Priekšā un aizmugurē laikam taču...
 
konuss
Uz standarta 2,5/18
 
italis
Izlasot šos vajadzētu nonākt pie sev vēlamā un iespejamā izmēra

www.maxxis.co.uk/...conversion

www.maxxis.co.uk/...s-and-rims
Labojis turists uz 26-11-2013 20:21
 
konuss
Paldies,laba štelle,viss kārtībā.
 
aivarsz
konuss rakstīja:

Uz standarta 2,5/18


Standarts tomēr varētu būt priekšā 3,25x18, aizmugurē 3,5x18. Sliktais stāsts, ka izmēri ir tik maz pieprasīti pat standartā, ka praktiski nevienam riepu tirgotājam uz vietas šobrīd praktiski nekā nav. Sorry, meloju. Jawa.lv ir, bet tikai viena tipa protektors šajos izmēros. Latakko patlaban uz vietas ir priekšējā riepa, ja pareizi atceros no Metzeler. Pārējos man zināmajos kantoros samērīgās cenās, nav nekā. Var sūtīt un pagaidīt kādu brītiņu kādu labāku brendu. Bet, ja gribās ātri un visai plašu riepu ražotāju izvēli, piemaksā vairāk, vai stipri vairāk un caur reifen-direkt.lv vari iegūt jau lielāku izvēli ar apaviem ātrā laikā. Michelin, Dunlop un Pirelli tur nebūs, bet daži interesanti ražotāji un protektori atradīsies. Arī Mitas un Heidenau izstrādājumi tajā skaitā.
 
konuss
Rīt darbā pastišos ,caur, i3,neatceros no galvas paroli,tur labi tas,ka,pieved klāt,kopā,ar kaudzīti autoriepu,un ja neder vai nepatīk,ar nākamo kaudzīti,riepas brauc atpakaļ.
 
turists
Es diezgan daudz esmu sūtījis dažādas tupelītes caur reifen-direct un esmu ļoti apmierināts ar šī kantora darbību. Ātri, ērti un manā gadījumā venmēr cena ir bijusi mazliet zemāka vai tāda pati, kā Rīgas motobodēs, protams, tas attiecas uz to sortmentu ko nevar dabūt jawa.lv.
 
konuss
Jā,bet,vairumcena stipri atšķiras no motobodīšu cenām.
 
aivarsz
Kāds nesen šeit runāja kaut ko par pielāgojamiem un vēlamiem nestandarta izmēriem... Tagad ātri pieejams standarts ir dārgs? Ātrumā neko dārgāku ielai par Bridgestone BT45 3,5x18 = 62.00 LVL r1.com.lv vai 64.00 LVL akcijas cenās pkp.lv neesmu atradis Latvijas dīleru piedāvājumos. Viss pārējais ir stipri sagremojamāks. Viens sīkums- nav jau to riepu uz vietas un neviens pirms sezonas neko nesola. Ne no dārgā, ne lētā segmenta. Un nav taustāmi iegūstams tas vēlamais pirkums neilgā laikā. Tā, kaut kā. reifendirekts piedāvā un atved.

Bija tāda dziesma UFO un Fredim par brāļiem Ilmāriem, kur 4. vai 5. pantiņā šie aizgāja uz krogu. Bet tur viss tik dārgs, tik dārgs..., ka šamējie aizgāja projām. Tā gadās. Bet pirtī, iepriekšējā pantiņā, viss notika OK. Vai ne? Mazliet skarbi, bet fakts.
 
Iet uz forumu: