Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
2014. gada sezonas kalendārs.
Kaarlis
Informācija visiem jawas draugiem.
Kamēr garāžas sezona iet pilnā sparā, sākam domāt par nākošās sezonas notikumiem. Šeit pasākumi, kurus rīkosim paši vai plānojam organizēti piedalīties.
Tātad, saraksts sekojšs:

00) janvāris, februāris. Pasākums jawistiem: Mocis šķūnī, slēpes kājā!
1) 26. aprīlis Atklājam sezonu kopā ar MCA
2) 10. maijs. Pa veco dzelzceļu uz...
3) 07. jūnijs. Brauciens uz Angļu 60 gadu jubilejas tusu Anglijā.
4) 04-06. jūlijs. Retrotūrists.
5) 12. jūlijs. Lielbrauciens Gruzija 2014.
6) 09. augusts Jawa Zemgalē.
7) 27. septembris. Sezonas noslēgums kopā ar MCA

Vēl iespējams, organizēts Kurland apmeklējums un moto-foto-orientēšanās, kā arī iespējamas izmaiņas vai papildinājumi.
Šis sarakstiņs, protams, neliedz rīkot arī vēl citus vai piedalīties vēl neskaitāmos pasākumos, tomēr uzsvars tiek likts uz šiem.
Labojis Kaarlis uz 20-01-2014 14:59
 
modza
.....un visdrīzāk, ka 26. aprīlis būs darba diena. Valdība šajā datumā gan jau ka noteiks atstrādāt nākamās nedēļas piektdienu, 2. maiju.....Angry
 
Dezinfektors
Deamn, retrotūrists iekrīt tieši tad kad jāiet uz kāzām. SasodītsAngry
Jau 2013tajā netiku.
 
aivarsz
Nejauši ieradzīju, ka kaut kas no tā, ko kopīgi mēģinām sadarīt ziemas periodā un bez mocīšiem, nav redzams publiski.Tādēļ, visiem tiem Jawistiem, kuriem nav sveši arī ziemas prieki uz slēpēm- distanču vai kalnu, ierosinu februāra mēnesī ņemt dalību kopīgā pasākumā. Rīt kāpšu auto un mēģināšu izprast šī brīža piedāvājumus Latvijas Malēnijas galā, kā ārī Igaunijā. Ar domu- slēpot- nakšņot kalnā un atkal slēpot. Pagājušajā sezonā mazā pulciņā, mēs šādu formātu izpildījām Gaiziņkalnā- Golgātā. Šobrīd redzu, šī ir vienīgā slēpošanas vieta Latvijā, kur bez atvāztiem pirkstiem, gaida ciemos,un cilvēki ir gatavi jeb kuram trakam pasākumam.
 
Kaarlis
Ok, slēpošanu iekļaujam sezonas pasākumos un vēl: atceramies ka notiks pasākumu virkne:«Rīga - Eiropas kultūras galvaspilsēta» kuras ietvaros iespējamas dažādas aktivitātes.
 
palsmanietis
zinas no retro moto-ziemellatvijas retrorallijs 2014
šogad tiekamies 28-29 .jūnijā!!!!! pasakums labs es pats tur 2013 biju
 
aivarsz
Pavadīju dažas dienas Ķīpsalā, kopā ar motormuzeja cilvēkiem Valtu un Andreju, kas nu jau trešo gadu pēc kārtas organizē dažus Youngtimer auto pasākumus. Vārds pa vārdam un tikām arī pie moto tehnikas piesaistīšanu pasākumos. Vēl jāpasēž pie apaļā galda un jāpārrunā nianses. Paķēra 2 pasākumi- 12. jūlijs- Rallijs Smiltene Otepe. Vēl viens interesants pasākums- kalnābraukšanas sacensības. Pagājušajā gadā tā bija Lorupes grava, šogad pasākums būs kaut kur citur. Kādas ir jūsu domas un intereses par savstarpēju draudzību un dalības ņemšanu arī šāda tipa pārbraucienos? Kaut kādu informāciju var iegūt šeit: www.youngtimerrally.lv
 
AldisK
Domāju nekāda problēma nebūtu. Kurš, var un vēlas, kādēļ gan ne? Tā vasara jau ir tāda īsa un saspringta. Lielbraucieni, ralliji, retrotūtists. Katru nedēļas nogali kaut kas. Visi to noteikti nevar atļauties. Bet iespējams ka kādi gribētāji būs.
 
Erix
Jautājums konkrēts.
Kāds no šejieniešiem sestdien uz Valmieras "Baltic Jawa 2014" festivālu brauks no Rīgas?
 
siguldietis
Sestdien ap 9.00 divas vai trīs jawas no Siguldas dosies uz Valmieru.
 
Iet uz forumu: