Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 4

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Pļāpas rādžiņā par eļļām.
aivarsz
Aktuāli tikai šonedēļ- no 25.02.2014 līdz 03.03.2014. Tad, linkā būs jauna bilde iekšā. Raidījumā nebūs runa par moto segmentui, bet, par vispārējām virspusējām lietām.

Ja šonedēļ atļauj laiks, varēšana un gribēšana, varat paklausīties ik pirmdienas vakara raidījuma "Autopasaule" ierakstu šeit:
www.rigaradio.lv/...topasaule/

Šoreiz studijā Arnis Blodons, Andris Pūka un Aivars Žeikars (APE Motors), drusciņ arī Kaspars Bergmanis (Auto Info & Recro pārstāvis).

Muldam stundu, loģiski, vai nē, vērtējiet, ja gribat..

Toties radusies jauna un smuka zīme ar pulkstenīti rādžiņa stāvvietā Mūkusalas ielā 29. Es, tā biežāk, tur piebraucot, kā vecs zirgs- neko jaunu nepamanu, tas, savukārt, man izmaksās 30 Eur, jo jaunā zīme čakli tiek uzmanīta. Tātad- drīkstu izteikties radio, iemaksājot zināmu naudu valsts budžetā,Smile Arnis Blodons, piebraucot ik nedēļu, arī, tieši tāpat. Bet, tomēr, nejauši tiek izglābts operatīvāk, kā es.

Lai veicās!
 
Guntis
godīgi sakot noklausījos GANDRĪZ visu.
ko domāju parunāsim aci pret aci Smile

neskatoties uz visu uzskatu ka VAJAG tādus raidījumus.
 
KarlisV
Es arī noklausījos raidījuma ierakstu. Bija daži domu graudi, kas aizķēra it sevišķi par jaunajiem auto dzinējiem.Es jau sāku izjust to super eco motoru "priekšrocības"
Par jaunajām divtaktu eļļām drīz jau vajadzētu būt pašiem kaut kādam viedoklim, jo pagājis zināms laiks kopš dzinēju kapitālajiem remontiem. Man pagaidām vēl nav viedokļa jo nobraukts tikai 11 000km
Labojis KarlisV uz 26-02-2014 11:59
 
aivarsz
Šoreiz- pļāpas Rīga Radio raidījumā "Autopasaule" par aizvadīto Izstādi Ķīpsalā- Auto un Auto exotica, kā arī, par MCA sezonas atklāšanu. Studijā Arnis Blodons, Kaspars Bergmanis, Uģis Spēlmanis un Aivars Freimanis (Frīdis).
www.rigaradio.lv/...topasaule/
 
Iet uz forumu: