Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 2

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 692
Jaunākais lietotājs: Endzuks20
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Viskas
aivarsz
1. Meklēju kādu labdari forumiešu pulciņā, kas varētu uzņemties izvirpot priekš manis 4 gb kniedes sēdekļa siksniņas stiprinājumam. Vēlamais materiāls nerūsējošais tērauds. Izmērus iedošu. Varbūt, kādam krājumos jau ir izgatavoti šādi izstrādājumi? Labprāt iegādātos.
2. Nepieciešams sarkanais stikliņš (vēlams jauns) no 634/638 instrumentu paneļa. Bodē nav (līdz šim nebija), man ir izdevies pazaudēt.

P.S. Veči! Pagājušas 4h kopš palīdzības lūguma. 26 skatījumi, 0 atbildes. Vai tiešām ir tā, ka nevienam nav virpas, jeb nav pazīstama normāla ieteicama džeka, kas var izdrāzt no metāla k-ko, kas aktuāls un svarīgs foruma lietotājiem? Par naudu tak! Man ir pazīstami labi virpotāji, bet tēma jau par to- forumā savējais balsta savējo. (Naudai jāpaliek ģimenē. Smile ). Vai ne?
seedeklis.png

Labojis aivarsz uz 23-03-2014 17:52
 
ZXXZ
Georgs Valmierā tās tapas taisa.
retrojawa.lv/...monts.html
Labojis aivarsz uz 23-03-2014 19:33
 
morgans
Stikliņi ir...bet tikai nevienu vien vasaru redzējuši.
 
Ainars
Ja man vajag kaut ko izvirpot, daru to Jelgavā, sanāk atrāk un lētāk. Rīgā ''meistari'' vienmēr ir aizņemti (vismaz nedēļa jāgaida), vai arī prasa neadekvātas summas. 'Tur labs meistars strādā. Var pat izmērus e-veidā nosūtīt un detaļu nākamjā dienā ar kurjeru saņemt Rīgā (2Eur).
Adrese: Vangaļu ceļš 1b, Jelgava, Latvija, sia ''APBA''. 202-02-865
 
Kaarlis
aivarsz rakstīja:

P.S. Veči! Pagājušas 4h kopš palīdzības lūguma. 26 skatījumi, 0 atbildes. Vai tiešām ir tā, ka nevienam nav virpas, jeb nav pazīstama normāla ieteicama džeka, kas var izdrāzt no metāla k-ko, kas aktuāls un svarīgs foruma lietotājiem? Par naudu tak! Man ir pazīstami labi virpotāji, bet tēma jau par to- forumā savējais balsta savējo. (Naudai jāpaliek ģimenē. Smile ). Vai ne?

Nav jau tā ka nebūtu taču vai vienmēr tas ko zinu ir iesakāms citiem. Pazīstu 2 virpotājus un 2 kas prot ar virpu darboties:
1) no manas mājas 100m, no tavas 39km- onka tik vecs ka viss po un darba kvalitāte ir neakceptējama.
2) no manis kadi km10, no tevis ap 50. Nedēļu jastaigā pakaļ kamēr pierunā un vēl nedēļu kamēr izdara...
3) no manis 25 km , no tevis ju ap 65- strāda labi, cenas ciešamas taču jēdzieni termiņš vai noruna nav pazīstams. var arī vairākas dienas necelt klausuli...
4) sarakstu turpināt?- laikam nav jēgas.
Ar profesionāliem sava aroda pratējiem ir problēmas it visās jomas- krāsotāji, slīpētāji, virpotāji u.t.t. Pieļauju domu ka tie, kas sev ko atraduši, tā arī tur sveci zem pūra un ar info tik viegli nemaz nedalās.
Vēl viedokļi?
 
Guntis
+1 Kārlim,zem gultas man nav sveces...
 
Ainars
Paldies Kārli! Par tiem večiem (4.kategorijas) bija tieši tas ko iepriekš vēlējos pateikt. Tā sasolīšana un tad mēnesi vazāšana aiz deguna man visvairāk tracina. Beigās sanāk lētāk aizbraukt uz Liepāju un izdarīt.
 
ZXXZ
Pilnībā piekrītu Kaarļa izveidotajam sarakstam.
Virpotājs/frēzētājs un metinātājs, tā ir milzīga problēma. Savulaik vienu "eksemplāru" paziņa ietaica, kvalitāte laba, bet pasūtīt, kaut ko problēma. Aizej ar savu vajadzību, šis sāk gausties par grūto dzīvi, darba neesot, galus savilkt nevarot. Tu saki, ka redz pasūtījumu esi gatavs veikt, un šis ko nopelnīs, bet tad seko atbilde, ka nevarot, jo darba esot pa pilno, varbūt pēc kādām pāris nedēlām u.t.t.
Visa tā rezultātā pats iegādājos padomju laika virpu. Neliela pēc izmēra, kopējais garums ap 60 cm, svars ap 30 kg. Daudz vietas neaizņem, bet diemžēl pajāta, tā kā pašlaik notiek atjaunošana, griežņu sagāde (nelieli 8x8 mm). Un frēzi arī nāksies līdzīgu sameklēt, tādas esot bijušs.
 
aivarsz
Paldies Treners. Vakar saņēmu lielisku ņerž kniežu komplektu vienam beņķim. Paties prieciņš par vecīšiem, kas vienkārši dara, lieki nerunājot. Mans ir laimīgs. Vai palīdzēsiet man arī ar otru komplektu?
 
otomars
varbuut var veelvienu komplektu dabuut Wink
 
UldisK
Man arï vajag
 
Kaarlis
Šinī situācijā un arī turpmākās citās varbūt aktīvākie darboņi var uzņemties izgatavot sīksērijās specifiskās un ļoti nepieciešamās detaļas? Gan jau ka tuvākā laikā būs gatavi velorekšu jumti un arī es labprāt pieteiktos uz dažādām citām man interesējošām lietām.
 
UldisK
Ir katram roka jāpieliek, lai lielais darbs uz priekšu tiek. Kā jau iepriekš minēju tad varu izgatavot gumijas šaibas blakusvāğu stiprināšanai pie rāmja, Kārlis palaida ražošanā pārvalkus... vajag kādu brīvprātīgo, kas noorganizēs stiklu ražošanu 700 v-rexiem(varbūt es) neturam sveci zem pūra...
 
motofans
Jautājums tiem kas sūtījuši no jawa.lv, kā ir ar tiem izputēju līkumiem jawa 250, tur piedāvājas divi varianti, gan 353 gan 559?
 
Guntis
re kur top kaut kas,kaut kam:

www.retromoto.lv/...htm#142080
Labojis aivarsz uz 19-04-2014 20:58
 
aivarsz
Nu skaisti Krišjānis padarbojies.
 
turists
Vakar uz mūsu oficiālo pastu ienāca šāda ziņa. Ja kādu interesē, aiziet!

Labdien,

Atdošu kolekcionāram vai restauratoram 1962 gada JAWA 350. Daļēji izjaukta, varbūt trūkst kāda detaļa. Ja ineteresē - ir arī blakusvāģis Rumba ar visu rāmi. Inetersentiem varu nosūtīt dažus foto. Java atrodas Ogres rajonā, 65 km no Rīgas.

Aldis Ezeriņš
29472287
 
Guntis
beidz...ATDOT,un javēl dokumenti,mani ģimene atkal neredzēs Sad
 
aivarsz
Tā blaķenes Rumba uzcelšana gan varētu būt ko vērts.
 
Kaarlis
Meklēju izbijušu kandžas aparātu vai vismaz to daļu, ko silda. Grin paredzēts ne šmigas dzīšanai, bet eksperimentiem ar destilācijas procesiem.
 
Iet uz forumu: