Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Motosezonas atklāšana 2014
aivarsz
Piesakos, pagaidām viens, bet, iespējams, ka divatā, par ko informēšu laicīgi.

Par dārdzību vai lētumu runājot- neredzu pamatu diskusijām vispābā. Dārdzība sāktos, ja pusdienu piedevās būtu zaķi, kas vingro pa hromētiem stieņiem, u.t.t. Smile

Bet, protams, foruma vide ir demokrātiska, katra viedoklis ir cienījams.

Svētkus jau mēs paši sev uztaisam tikai tad, kad uztaisam. Parasti jau- pietiekami reti. Tādēļ uzskatu, ka esam pelnījuši vismaz reizumis iztērēt kādu naudiņu vairāk, kā ikdienā parastajā. Ja iekļaujamies, vecā izpratnē, aptuvenos 10 laķikos foršā kompānijā, kā Pēteris solīja pēc pirmajām pārrunām ar kafūža cilvēkiem, ar prieku un baudījumu, tā teikt, "propadai maja figura", piedalos, jo gribu patusēt kopā ar jūsu vecajām un mīļajām sejām! Smile
 
uldis_638
Piedalos, piesakos ari pie zupas šķīvja!
 
cyprus1
Piedalos,kādu salātu arī vajadzēs uzkost.Meituks arī grib braukt līdzi,tā ka būsim divatā.
 
aivarsz
Šodien Pēteris pabija Ikšķilē, tikās ar kafejnīcas ļaudīm. Domāju, viss ir forši, gala punkts skaists, no katra ēdāja tēriņi 15 Eur, jeb vecā izpratnē 10,5 LVL.

Lēti nav, šausmīgi dārgi arī nav. Iekštelpās mums tiek servēts liels kopīgs galds, pie jaukiem laika apstākļiem lieliski var pasēdēt pie galdiem ārā un uzvilkt kuplu dūmu, vai iedzert kafiju jeb mazo aliņu Daugavas krastā.

Šobrīd, 99.9% visi, kas šeit ir pieteikušies piedalīties pasākumā, ir ar mieru arī uzkost kādu "kotleti" šajā parasti nenormāli dārgajā, mūsu gadījumā mazliet cenās samērīgākajā, un super skaistajā vietā. Tādēļ tos, kas vēl domā, nav izteikušies vispār, vai 100% precīzi, lūdzu informēt par savu klātbūtni gastronomiskajā pasākumā šajā topikā, jeb rakstot Pēteris PM vismaz dienu pirms sezonas atklāšanas pasākuma. Šobrīd, palasot šo tēmu, redzu, ka pieteikušies 19 cilvēki, no kuriem, 2 gb. par ēdināšanas jautājumiem nav īstas skaidrības. Vēl ir laiks.

Ņammas laiks mums pieteikts uz 16.00, lai pēc Biķerniekiem sanāktu laiciņš Uztaisīt interesantu līkumiņu līdz Ikšķilei.
Labojis aivarsz uz 10-04-2014 23:38
 
Spark
aivarsz rakstīja:

vai iedzert kafiju jeb mazo aliņu Daugavas krastā.



Lūk, aliņš un moto neiet kopā nekādā variantā.
Vairākos izbraucienos tieši ar retro marku cienītājiem esmu novērojis šo kombināciju.
Un tā nemaz neiepriecina - moto tauta kopš 2004. gada "melnās vasaras" centusies izvairīties no jebkādām promilēm braucienu laikā.
 
aivarsz
Spark rakstīja:

aivarsz rakstīja:

vai iedzert kafiju jeb mazo aliņu Daugavas krastā.



Lūk, aliņš un moto neiet kopā nekādā variantā.
Vairākos izbraucienos tieši ar retro marku cienītājiem esmu novērojis šo kombināciju.
Un tā nemaz neiepriecina - moto tauta kopš 2004. gada "melnās vasaras" centusies izvairīties no jebkādām promilēm braucienu laikā.


Visu cieņu Spark, tev ir pilnīga taisnība. Nav bijis iemesla kādam likt domāt, ka nu tik Jawa onkulīši mēģinās doties izpildīies k-kādās alkoholiskās orģijās Daugavas krastā. Nebūt ne tā. Brauksim ar Jawiņām, iespējams, ne tikai, un kopā uzēdīsim kādu launadziņu. Ja veselais saprāts iet roku rokā ar svara kategoriju, citiem subjektīviem blakus faktoriem, kas ir savstarpējā ķēdē sieti, normālā izpratnē, neredzu ne mazāko pretrunu iedzert vienu mēriņu vieglu 0.3L aliņu, kas pie normālas pusdienu maltītes, promilēs mērot, veselam vidusmēra rumpim ir beidzies asinīs 100% pēc 1/2 stundas. Smile
 
turists
Kas tās par pusdienām bez viena maziņā Smile Piekrītu Aivaram, nav jābūt pārspīlēti pareizam, ir jāsaprot savas spējas un ja ar galvu viss kārtībā (un esmu drošs ka mūsu bariņā visiem tā arī ir) tad problēmu nekādu. Starp citu vienu gadu kad viesojāmies tajā krogā aiz Ādažiem, mājās braucot mūs Ādažos pieturēja pārbaudīt un par sevi tagad zinu čotka ka 0.5 pēc stundas policista alkometrā neuzrāda neko, protams, nejau alkometrs ir īstais bieds, bet gan paša uzvedība un spēja normāli novērtēt satiksmi un iekļauties tajā. Esmu drošs, ka ar to arī pie šāda lietošanas koncepta turoties problēmu nav.
P.S. Diemžēl šogad uz pasākumu netieku.
 
morgans
Domāju ka strīdiņš par viegla alkoholiska dzēriena lietošanu un braukšanu ir nevietā. Neiet jau runa par TUPU alus sūkšanu upes krastā. Atslēgas vārds ''mazais aliņs'' domāts vairāk kā gudru sarunu uzsākšana zolīdu vīru starpā. Wink Es īsti nezinu vai piedalīšos Rīgas braucienā....bet pie mazā aliņa sarunām Daugavas krastā 99% būšu.
 
KarlisV
Piedalos visos pasākumos.
 
aigars
Man vēl dažu procentu pietrūkst, lai teiktu, ka būšu pa visiem 100%. Diemžēl ir tajā dienā viens pasākums, ko arī nevaru izlaist, bet kad izlasīju morgana ziņu, tad domāju, ka es arī varētu dziļā vientulībā aiztarkšķināt līdz Ikšķilei un aplūkot pa ziemu apsūnojušās Jawistu sejas un kā jūs rakstat, dalīties pieredzē par mērenu alkohola lietošanu alus izskatā...
 
Peteris
Aldis no Cēsīm arī būs !
 
Gatcha211
Piedalos visos pasākumos. Iespējams būsim divi.

Līdz 24. aprīlim būtu vēlams precizēt !
Labojis Peteris uz 15-04-2014 08:58
 
andrew_77
Gatavojos, būšu arī pie alus glāzes Smile
 
Dirnetajs
Piedalos!
 
vecaiss
+2
 
bargais
Moci saliku, piekurbulēju, pirmos 50km noripoju, sāku piebraukšanu. Uz atklāšanu būšu, uz kopīgo pusdienošanu arī
 
vmx
1+1
 
Peteris
Noprecizēsim dalībnieku skaitu, kuri piedalīsies vakariņošanai pie Meidropa. No vadītājas sapratu, ja kāds neieradīsies, tad par pieteikto ēdamo būs jāmaksā !
1. ZxZ - 1
2. A. Grīnbergs- 1
3. PinkuJanis - 1
4. Ingemārs - 2
5. Olimaster - 1
6. Palsmanietis - 1
7. Kaasitis3 - 1
8. Erlands - 2
9. AldisK - 1 + !
10. Monza - 1
11. Uldis638 - 1
12. Cyprus1 - 2
13. Morgans - 1
14. KarlisV - 1
15. Gatcha211 - 2
16. Aldis Cēsis - 1
17. Andrew_77 - 1
18. Dirnetajs - 1
19. Vecaiss - 2
20. Bargais - 1
21. Vmx - 2
22. AivarsZ - 1
23. Karlis - 1
24. Peteris - 1
25. Edmunds - 1

Paigaidām esam - 31
Labojis Peteris uz 24-04-2014 09:31
 
peterisp
Mani ar sievu no ēdājiem lūgums svītrot ārā, jo jāskrien uz nākamo pasākumu... Braucienā gan piedalīšos.
 
Dezinfektors
Es būšu kopā ar draudzeni. Viņa uztraucas par to kas būs jāēd Grin Viņa nevarot apēst tik daudz ēdamā- par 15 Euro. Kaut kāds menu ir zināms?
Labojis Dezinfektors uz 22-04-2014 19:07
 
Iet uz forumu: