Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 2

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Motosezonas atklāšana 2014
modza
Ja vēl par parādes brauciena organizēšanu nebūtu ko iebilst, tad Biķernieki lielajam vairumam, domāju, ir diezgan vienaldzīgi.
Varbūt maldos, bet iepriekšējos gados, sezonas atklāšanā palūdza iemaksāt 5Ls. Šogad 10 ērikus jeb 7.11Ls. Pieaugums par 42%. Pa lielam, runa nav par naudu, bet par principu. Rodas sajūta, ka summa ir no gaisa pagrābta un "onkulīši" pa burzmu grib ko nedaudz nopelnīt. Varbūt ne personīgi sev, bet savai organizācijai, klubiņam.
 
Kaarlis
Esmu piedalijies ļoti daudzos atklāšanas pasākumos jau tad, kad viņi bija salīdzinoši neorganizēti vai pat balansēja uz legālā robežas. Arī togad, kad swh bumboxss rībināja Zaķusalā un menti uzrīkoja masu ablavu un krāmēja mocīšus smagajās mašīnās... arī togad, kad nebija eskorta un viss bars brauca pa Valdemāra ielu ignorējot luksoforus un atsevišķi indivīdi izsmērējās ielas malās stāvošajās automašīnās... Nekad man nav bijis žēl samaksāt par mocīti tos pāris latus lai pasākums varētu notikt. Sasummējot informāciju par šogad publicēto cenu un iekasēšanas metodi pagājušajā pavasarī , stipri vēl jāpārdomā rītdienas rīcība pie piektdienas vakara alus. Kaut kā šeit nemana samērību.
A par to ka punkc, tagad man arī jāraksta???Grin
 
Sviestc
Es, protams, atvainojos.
Bet kas tieši tajā biķernieku trasē ir paredzēts, nu kādas aktivitātes, nu izņemot uz to Somu smuko Meiteni ka varēs paskatīties?
 
aivarsz
Labi, veči. Cienu Jūsu visu viedokļus. Un katram te ir sava patiesība. Jau gandrīz 10 gadus, kaut nedaudz bet piedalos pie šī pasākuma radīšanas. Ja kādreiz Rīga bija pretīmnākoša, tad vienā brīdī tapa izdomāts, ka kādam ir jāmaksā pa pilnu porciju visiem iesaistītajiem dienestiem, lai šis pasākums varētu noritēt. Tādēl, parasti arī es, godīgi savu artavu (pēdējos gados- piecīti pasākuma dienā, vai bik mazāk, ja iebraukšanas atļauju nopērk jau pirms pasākuma) esmu nolicis, kaut gala norises vietās esmu paburzījies tikai dažas reizes un visai neilgi. Visi jau mēs skaitām to naudiņu, kāds mazāk un kāds vairāk. Šeit es runāju tikai no sava skatu punkta. Bet regulāri braukt troļļukā pa zaķi ir drusku tomēr pret maniem morāles principiem. Šogad, jūs sakāt- 10 Eur? Un nevis 5 Ls, jeb 7.11 Eur? Negodīgi. Bet ieejiet autoservisā, vai pie kāda cita pakalpojuma sniedzēja. Kā ir tur? Kādos jēdzienos, pēc pārejas uz Eiropas rubļiem, runā (ja runā), piemēram, tie atstarojoši zaļie un varenie, kas sastopami uz lielceļiem? Arī tak pakalpojums viņu ģimenēm veltīts.

Pa tēmu. Par to, kas paredzēts iekš Biķerniekiem. Kādēļ liela daļa motociklistu tur tomēr iebrauc. (te neiet runa par atsevišķu Motopower šakāļu kategoriju, tādi ir visās sfērās)
Iebrauc, krieviski "sebja pokozaķ i na ļuģei pogļeģeķ". Bet, patiesībā, jau, tiešām, savus ziemas veikumus parādīt, ar citiem pazīstamiem sen neredzētiem motociklistiem pārmīt kādu vārdu... Pateikt Moto pasaulei, ka mēs te tādi meža dīvainīši esam, kā zināms spēks, un ar mums ir jārēķinās. Tādēļ izskanēja arī MCA lūgums- nu iebrauciet. Viss.

Pasākumu plāns, ko mēs neredzēsim laika limita dēļ, līdzīgi, kā iepriekšējos gados- dragreiss dažādās motociklu kategorijās. Un Somu meitenes paraugdemonstrējums uz Buell supermoča. Pa kādai piemiņas veltei esmu sarūpējis. Piedodiet, visiem, kā izskatās, var nepietikt, uzlīmītes (nevis ieejas bantes) man ir tikai 30 gb.
mca2014.jpg

Labojis aivarsz uz 25-04-2014 19:51
 
Guntis
Šoreic MCA ir pārrāvuši sarkano robežu,un uzskatīt par moto brāļiem šos tipus man roka neceļas.
Varu rīt braucienā NEPIEDALĪTIES.

Iedomības un augstprātības ! MCA kolonnā !

Rīt būšu MacDonietī. Runāšu Aivar ar tevi par tavu UZBRAUCIENU.

Es saprotu ka MOTUL IR sponsors,BET VISAM IR SAVAS ROBEŽAS !
Labojis Guntis uz 25-04-2014 21:35
 
morgans
...uhh...kaislības tiek uzkarsētas!!! Varbūt var laicīgi un demokrātiski vienoties Wink kas grib un var tie iebrauc Biķerniekos,bet pārējie izmet kādu aplīti. Vēlāk iepriekš sarunātā vietā tiekās un laiž tālāk.
Labojis morgans uz 25-04-2014 22:02
 
modza
Protams, ka viss maksā tik cik maksā, būtība jau neviens nesaka nē. Brauciens, Biķernieki, utt. Bet tā attieksme. Pieci... ko nu. Septiņi.....arī nē. Ēēē, ko tur knauzerēties, lai iet visi desmit. Arguments,jo tā dara visi. Serviss, zobārsts, utt. Ja nemaksā prasīto, tad neesi motobraucējs...
Bet vispār, cik cilvēku, tik viedokļu. Ceru, ka tāpēc tak mūsu jawistu pulciņš nesakašķēsies savā starpā. Un man patiesi būs prieks rīt daudzus no jums satikt atkal klātienē. Neatkarīgi no dažādajiem viedokļiem par to vai šito tēmu...Smile
 
andrew_77
Būšu tikai Ikšķilē, mocis šodien pateica kā rītdien nebrauks.
 
Guntis
Es ne mirkli nešaubos,ka man būs prieks satikties Smile
 
Guntis
Man bij patiess prieks satikt JAWA domubiedrus un draugus.
Kopīgi pasākums man patika,jo pie mums vienmēr valda jauka gaisotne Smile
Īpašas bučjas mūsu skaistajām un izturīgajām dāmām Smile
 
Kaarlis
Izpurināju savu telefonu- lūk ko atradu:
imag0213.jpg imag0212.jpg imag0209.jpg imag0205.jpg
 
Kaarlis
uzreiz viss neizbira...
imag0230.jpg imag0225.jpg imag0224.jpg imag0220.jpg
 
AldisK
Bija prieks satikt tik daudzus Jawa domubiedrus. Šogad laiks mūs lutināja. Tā protams ir liela daļa no pozitīvām emocijām. Jawas bija daudz. Sāka likties, ka gandriz visas Latvijas jawas ir atbraukušas uz atklāšanu.
fotoattls0109.jpg fotoattls0106.jpg
 
Kaarlis
Varam paraudzīties uz sevi no malas: Sākot no 19min, 21 sec
www.delfi.lv/...d=44433484
 
andiss
Man arī liels un necerēts prieks satikt tik daudz Jawistus, un kopīgais izbrauciens atstāja patiešām paliekošu iespaidu uz manu it kā jau nobriedušo psihi Smile
Liels paldies Pēterim par kopīgo pusdienu organizēšanu, zinu ka tas viegls darbiņš!
 
cyprus1
Kaarlis rakstīja:

Varam paraudzīties uz sevi no malas: Sākot no 19min, 21 sec
www.delfi.lv/...d=44433484

Kameru nepareizajā pusē novietojuši!
 
Ernests
paldies domubiedriem, super atklāta sezona! Smile
 
RaimondsA
Kopbilde pie makdonalda nebūs!?
 
cyprus1
Jauks pasākums,patīkamas emocijas.Tikai pārsimts metrus pirms garāžas pazuda lādēšana.Laikam zīme ka beidzot jāatvadās no orģinālās 6V sistēmas.
 
Guntis
Gan jau bildes būs ,parasti bildes saliek pēc diennakts.
Cilvēki novizinājušies,emocijas pāri galvai,darboties ar -kompi-nekādu vēlēšanos.

P.S. draugos jau pilns ar bildēm.
Labojis Guntis uz 27-04-2014 13:26
 
Iet uz forumu: