Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 3

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 692
Jaunākais lietotājs: Endzuks20
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Atstarojošās vestes
aivarsz
Radīju jaunu tēmu.

Palūriet šeit. www.modeka24.de/...cle/vests/ Rīt vai parīt apčamdīšu šīs vācu kompānijas piedāvājumu kvalitatīvajā redzējumā. Lēti nebūs. Bet, ja man šķitīs labi, ieteikšu. Mazumcena šobrīd ap 30 Eur. Ceru, ka dabūsim cenu tuvu pašizmaksai, kādus 10 Eur mazāk, pasūtot zināmā skaitā klubiņa vajadzībām. Katrā gadījumā ir skaidrs, ka veste nebūs vējā izjukusi 500 km garā ceļā pa vīlēm, kā iepriekšējās sezonās. Latvijā pieejamie Ķīniešu izstrādājumi, kuru apdrukas izmaksas stipri pārsniedz pamatizstrādājuma vērtību, man sen ir pieriebušies. Vēlos darīt vienreiz, bet pa smuko.
Ceru, varēsim kvalitatīvas vestes lietot diezgan daudzus gadus ar vienreizēju kluba logotipa uzlikšanu (vai bez, kā nu kuram). Visi tie, kam šis piedāvājums varētu šķist saistošs, lūdzu dodiet ziņu. Tuvākajās dienās veikšu pasūtījumu, kas prasīs zināmus resursus no manas māla cūciņas. Ja kādam k-kas šāds rūp un liekas svarīgi, lūgšu iesniegt arī vēlamos izmērus. Iespējami ir no XXS līdz 10XL, krāsas- mentu zaļumiņš un oranžas, ja pareizi atceros. Par melnajām atstarojošajām vēl neizteikšos. Ja vēlēsieties gaumīgu Jawaclub sietspiedes uzdruku, tieši tāpat, gaidu interesentu atsauces. Vēlams, tuvākajās pāris dienās, lai varu veikt pasūtījumu. Lai veicās!
Labojis aivarsz uz 31-03-2014 21:29
 
palsmanietis
man ludzu XL domaju ka vajadzetu ar kluba logo un tomer visam klubam vienadu noformejumuCool
 
aivarsz
palsmanietis rakstīja:

man ludzu XL domaju ka vajadzetu ar kluba logo un tomer visam klubam vienadu noformejumuCool


Hei, šodien iegādājos vienu Modeka vesti. XL. Uzvilku uz savas biezākās Moto textila jakas (L) ar visiem ziemas oderējumiem.Ir forši, Der kā uzliets. Patiesībā, viss forši, vestīte nostrādāta labi, ar iekšējo pretsvīšanas oderējumu, bez tam. Latvijas dīlera attieksme man gan īsti nepatika, vācu zemē pats pērkot, kaudzīti ne kā dīleris, ieekonomētu savus 10 Eur uz priekšmetu, ieskqaitot pastu. Tādēļ paņēmu alternatīvus izstrādājumus Holandē, kas vēl gan ir jāapčamda. Lēnā piegāde pāris nedēļas, mīļais cipars ap 17 Eur/Gb, varbūt vēl koriģējams. Gaidu viedokļus, mēģinu pievienot bildes.
Labojis aivarsz uz 29-03-2014 23:09
 
Kaarlis
Veste bildē izskatās labi. Tad jau laikam jāpērk 1 reiz.labu nevis 5reiz sūdu. Uzrakstu jau laikam var aizbliezt ciet ar pareizāku un tad jau ir pavisam ok.
Līdz oficiālajam datumam arī vēl ir laika pietiekami, var taču pagaidīt arī garo piegādi.
 
aivarsz
Gaidu zināmu atbižu kvorumu. Vai mums to vajag, vai man to vajag personīgi? Pagaidām ir 3 pozitīvas atbildes. Palsmanietis, Kaarlis un aivarsz. Es jau esmu nopircis testa exemplāru pa dārgo. Man, protams, būtu interesanti apzināt ļaudis, kurus vestīšu tēma interesē, pirms ieguldīt zināmus līdzekļus un veikt da jebkādu pasūtījumu. Ja redzēšu aktivitātes, darīšu. Jo arī pasts no tirgotāja maksā savus 15 Eiropas rubļus. Vai tā ir viena vestīte, vai, piemēram, 10 gb, izmaksas neatšķiras. tikai sadalās uz galviņām. Tieši tas pats attiecas arī uz kvalitatīvu sietspiedes apdruku. Uzmālēt uz viena priekšmeta, maksās gandrīz to pašu naudu, ko, piemēram, uz 20 vai 100 vienībām. Par izmēriem vēlamajām vestītēm, palasiet augstāk. Es esmu M cilvēks, Ar L biezo motojaku. Veste, man derēja kā uzlieta XL kategorijā. Izejot no šī, piemetiet savus vēlamos mērus. Kā jau iepriekš raxtīju, lielākais mērs ir 10XL.

Merged on April 02 2014 20:31:25:
Tātad, vēlreiz atgriežos pie jautājuma par tēmu- Motociklista vestes no modeka.de. Vietējais Latvijas priekšstāvis šiem izstrādājumiem ir veikals Mocis Rīgā. Šodien tikām pie kompromisa cenu jautājumā, kas man principā neliek vairs meklēt citus iegādes ceļus. Īpašnieka Dzintara piedāvājums man bija 18 Eur par motovesti, ja pērkam virs 10 gb. (testa pirkums man izmaksāja 30 Eur, salīdzinājumam.) Vācu webshopā šī pati vestīte maksā 19.60 Eur, + 15 Eur sūtījums par paku. Tātad, pieņemu, ka "Mocis" piedāvājums ir korekts.

Šodien aizvedu savu testa vesti pie mākslinieka, kas mums apdrukājis visas iepriekšējās apģērba vienības. Izdomājām versiju, kā uz vēdera Modeka uzdrukas
(skat. bildi iepriekš) virsū varētu dabūt gaumīgu kluba logotipu. Ar muguru, nav problēmu.

Šobrīd problēmas ir divas. Apzināt, kurus ļaudis šāds izstrādājums varētu interesēt, lai inkasētu naudu un veiktu vestīšu iegādi. Otra problēma, lai veiktu pirkumu, ir izmēru apzināšanu. Šobrīd Čaka ielas bodē lielākais pieejamais izmērs esot 10XL. Sākumā nosmējos par šādu mēru, bet, pēc tam, kad principā M cilvēks būdams, uzmērīju uz savas L jakas ar visām biezajām ziemas oderēm, XL vesti, sapratu, ka tā vien tik ir. Bik palaist vaļā vestītes štropes varu, bet ne daudz. Tādēļ, varbūt, iespēju robežās, interesentiem vajadzētu braukt uzmērīties, derīgās vestītes kraut kaudzē, jeb, vismaz, piefiksēt vajadzīgo izmēru. lai var veikt pirkumu. Gaidu interesentu atsaucību.
Labojis aivarsz uz 02-04-2014 22:30
 
Kaarlis
Piesakos uz 1 gb, vesti izmērā tādu kā tev- resnumā esam tač vienādi. Smile
 
aivarsz
Kaarlis rakstīja:

Piesakos uz 1 gb, vesti izmērā tādu kā tev- resnumā esam tač vienādi. Smile


Tu sev glaimo, vai mani uzmundrini? Bļin, nevaru saprast. Smile Ejam mērīties? Ar k....... rūšu izmēriem?
 
palsmanietis
piesakos uz vesti -meriju jaku sanak 120 cm krusu apkartmersCool
 
aivarsz
Uz vestīti pieteicies arī Bargais. Vai ir vēl kāds, kuru interesē sava drošība un nākotnes CSDD vēsmas Latvijā un Eiropā. Kvalitatīvā izpildījumā un labā ciparā?

Es tomēr vēlētos vēl kādas atsauces, lai varētu veikt konkurētspējīgu pasūtījumu tiem, kurus šī tēma interesē. Ja mākat un gribat rakstīt, ne tikai lasīt, principā varētu katram, kas saņemas uz šāda tipa varoņdarbu (ierakstīt komentāru), uzdāvināt konfekti par katru šādu darbību.
Tā jau tie trenerīši dara- pēc publiski labi izdarīta darbiņa- kārumiņš, kāds nu kuram tīkams. Burkāniņš, kāpostiņš, gaļas gabaliņš vai zivtiņa... Ja cita ceļa nav, tad šis veido sinerģiju.
 
uleens
Piesakos es arī, tik izmērs, Aivar, pēc taviem ieskatiem, uzmērīt man nesanāks.
-Rolands-
250/559 1966.g
 
http://www.enclatvia.lv
admin
Es paņemšu divas. Liela izmēra, lai var uz motojakas visrū stūķēt.
 
Guntis
Tikko esmu ieradies mājā (bij izbraucis).
Man laikam 10XL,lai vilktu virs moto jakas?
 
Peteris
Es, arī piesakos !
 
morgans
Es ar piesakos! Papētot visādas gudras izmēru tabulas un pēc konsultācijas ar stilistu Grin 5XL laikam vajag.
 
treners
Es ar ņemtu, bet vajadzētu tikt ar izmēriem kaut kādā skaidrībā... Te daži ņem 5XL, daži 10XL, ņemt apmēram tā pa vidu?
 
turists
Es arī piesakos uz vienu!
 
modza
Piesakos uz divām vienībām. Par izmēriem, ja var, precizēšu nedaudz vēlāk.
 
uldis_638
Piesakos arī uz vienu vesti (XL izmēra).
 
KarlisV
Man ar vienu vajadzētu
 
PinkuJanis
Man arī lūdzu vienu gad. Izmērs uz jakas 4-5XL varētu derēt?..
 
Iet uz forumu: