Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Old Moto Adventure
turists
Tākā manāmas runas par to ka esam atstājuši informatīvā neziņā mūsu pašu dzimto forumu tad centīsimies laboties. Šāda nolaidība saistīta ar vairākiem faktoriem: 1. Mūsu mērķis ir parādīt Jawa motociklus plašākai publikai, ne tikai šī foruma lietotājiem 2. Cilvēki kas nodarbojas ar mūsu ekspedīciju atspoguļošanu laikā, kad paši to nevaram nelieto šo forumu + informācijas ievietošana šeit ir sarežģīta.

Tātad īsumā par pašu apvienību Old Moto Adventure. Mēs sevi pozicionējam kā Latvijas Jawa Kluba sastāvā ietilpstošu apakšapvienību, kura nodarbojas ar netradicionālu ekspedīciju realizēšanu. Lai sasniegtu plašāku publiku un parādītu Jawa motociklus nedaudz citā gaismā esam izveidojuši savu Facebook lapu : https://www.facebook.com/expeditionteem
Tā arī ir un būs pamatvietne kur publicēsim savas gaitas. Nevis tāpēc, ka necienam savu forumu vai neuzskatam par vajadzīgu šeit ko rakstīt, bet tāpēc ka tas ir ērtāk pārskatāmāk un galvelais tā mēs sasniedzam daudz plašāku auditoriju.

Iespēju robežās centīsimies šeit informēt par jaunumiem facebook lapā.
 
KarlisV
Īstenībā "pa lielam" vai "pa mazam" tūristam taisnība. Es ceļojuma laikā arī cik nu sakari atļāva liku savas bildes facebook, lai ģimenei un pārējiem ir kāda informācija. Tā bija vienīgā iespēja. Domāju, ka nav jēga pretoties un pret vēju ......Vajag arī jawas klubam izveidot savu kontu facebook, izmatojot to kā vietu kur informēt par notikumiem, pasākumiem klubā (Jawa Zemgale 2014) u.c dažādās valodās, lai arī draugi no citiem klubiem, Somijas, Vācijas, Anglijas vai Krievijas zinātu par jaunumiem. Noteikti šo lapu nevajadzētu veidot kā forumu, kur visi raksta kam nav slinkums.
 
turists
www.tvplay.lv/...start=true Pavisam īsi par mūsu braucienu, sākot no 11tās minūtes.
Un te dažas bildes no GoPro: www.facebook.com/...permPage=1
Labojis turists uz 08-08-2014 08:50
 
turists
foto.inbox.lv/...uzija_2014 Atbilstoši stilam bildēts ar Zenit.
var arī te: www.facebook.com/...amp;type=1
Labojis turists uz 08-08-2014 11:56
 
Kaarlis
Kā skenēji filmiņu?
 
turists
Atdevu atīstīt un tur arī ieskenēja.
 
turists
YouTube Video
Džimmi rimmi.. tāa mēs notizlojāmies raidījumā pie Arņa. No 13tās minūtes.
 
oilmaster
Ha, ha, labs!Smile
 
Guntis
Man patika Smile
 
turists
sagaraizīts un samontēts tā ka brīžiem liekas mums ar dikciju problēmas, bet nu kopumā jau labi.. sevišķi beigas kad Aivja mocim ķēdi nometa.. Grin
 
turists
YouTube Video
Pavisamīsvideo..
 
Ernests
labs, man jau baigi patīk tie jūsu piedzīvojumi!
 
Kaarlis
Noskatijos motociklistus. Piemontējuši jau dikti no Rumānijas brauciena kadrus. Vispār jau ok. Bija arī par ko pazviegt.
 
turists
Šodien OTV 21.30 Raidījumā "Nāc TV" Runāsim par piedzīvoto. www.o-tv.lv/...v/8-Nac-TV
Labojis turists uz 21-08-2014 18:28
 
Iet uz forumu: