Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Meklēju tieši šo Jawa 350
dinozauris
Sveiki,

Cerība maza, bet varbūt izdodas.
Meklēju tieši šo, attēlā redzamo Jawa 350, pēdējo reizi manīta septiņdesmito gadu beigās, Jelgavas pusē.

Ja nav atdota lūžņos, cietusi avārijā, bet joprojām saglabājusies daļēji vai pilnībā, tad atpazīt var pēc modificēta un hromēta priekšēja dubleķa ar aplocītu stīpu un metāla karogu, hromētām, paštaisītām dugām ar miglas lukturi, hromētiem sānu vākiem, Champion krāsojuma dakšas un bākas, tāpat arī modificētas stūres un dakšas.

Pērku ar/bez dokumentiem, jebkādā stāvoklī. Ja arī Jawa ir tavā īpašumā, bet nav vēlmes viņu tirgot, tāpat padot ziņu, pastāstīsi kā viņai iet.

Nauris
tel. 28681651
10800165_726613144061054_1267924727_o.jpg
 
aivarsz
Skaists sapnis. bet pēc 40 gadiem- līdzīgi,kā ar to adatu siena kaudzē. Īpašās pazīmes jau var būt 10 kārt pamainījušās. Kaut gan, pāris precedenti man ir zināmi, kad līdzīgi meklējumi ir vainagojušies ar veiksmi. Tiesa gan, abos gadījumos, motocikla īpašnieku maiņas ir bijušas visai caurspīdīgas- zināmi cilvēki, oficiālas īpašnieku maiņas caur CSDD... Tad jau ir reālas iespējas atrast.

Man, savulaik, gadījās gadījums, kad Jawiņa bija jau mainījusi 3 īpašniekus, ar visiem papīriem, nomaksātiem nodokļiem un izietām skatēm, mocīti nepārreģistrējot. Pēdējais motocikla turētājs neko nezināja par patieso saimnieku, bet brauca, gāja TA un dzīvoja visādi citādi laimīgi. Kad draugi no palīdzētspējīgām struktūrām man izlīdzēja un pienesa uz paplātītes visu- gan patiesā īpašnieka reālo dzīves vietu un kabatas zelta zivs mobilo tālruņa numuru, tad sazvanīju patieso moto īpašnieku, un vienojos par motocikla pārrakstīšanu uz sava vārda. Tikai pēc tam iedevu zināmas naudiņas tā brīža mo turētājam un to priekšmetu ievietoju savā garāžā. Pēc tam, agregāta numuru salīdzināšana Rīgas CSDD un atlika pēdējais sīkums- aizdoties uz Ventspili drīzā laikā, lai mocīti oficiāli iegūtu savā valdījumā. Bet, liktens bija lēmis savādāk un šajā īsajā laika sprīdī Ventspils Jawists pamanījās aizdoties uz citiem medību laukiem. Tā mēdz gadīties.
 
Kaarlis
Man jau arī šķiet, nebūtu par skādi publicēt rāmja numuru- tā būtu cerīgāk kaut ko atrast. kas to zin, vai pa gadiem nav pārkomplektēts un neizskatās pilnīgi savādāk.
 
dinozauris
Jā, līdzība ar adatu siena kaudzē būtu precīza, tikai vēl ar iespēju, ka adata ir sarūsējusi, nodota lūžņos, sadauzīta utt. Skaidrs, ka cerība maza, bet pamēģināt vērts.

Jawa piederēja tēvam un diemžēl rāmja nr. sen aizmirsts un nav nekur piefiksēts, bet paldies par komentāriem. Ja nu notiek brīnums iemetīšu šeit iznākumu stāstam...ja tāds vispār būs.
 
oilmaster
Ja tēvs ir dzīvs, tad caur arhīivu CSDD VIN var noskaidrot.
 
dinozauris
oilmaster rakstīja:

Ja tēvs ir dzīvs, tad caur arhīivu CSDD VIN var noskaidrot.



Šo nezināju, ārkārtīgi noderīgs info. Liels paldies!
 
dinozauris
Solīju noziņot par iznākumu. Jawa daļēji atradās, cilvēks, kurš bija piefiksējis tieši šo Jawa un pat bija grasījies viņu pirkt, sazinājās un pastāstīja, ka Jawa pēdējais saimnieks nomiris un cik saprotu, tad pats motocikls stāvējis nevienam nevajadzīgs līdz pavisam norūsējis un saimnieka meita atdevusi lūžņos. Protams, var būt, ka ir runa par līdzīgu Jawa, jo saprast vai tā tiešām ir tāpati varētu tikai pēc apskates, bet nu izskatās, ka pieņemšu šo par ticamāko versiju.
 
oilmaster
Nu, žēl, ka tā. Tāda dzīve.. Ja, drīks tautāt. Kāpēc tieši šī jawa interesēja?
 
Gints
oilmaster rakstīja:

Nu, žēl, ka tā. Tāda dzīve.. Ja, drīks tautāt. Kāpēc tieši šī jawa interesēja?


Skat 4. postu
 
zxz
Meklēju šo detaļu no jawas 350/360 perku par jebkādu summuSmile
Rigas, Salaspils, Baldones apkārtnē.
content32-foto.inbox.lv/...1435258697
zvaniet uz tel 25495186
 
Iet uz forumu: