Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 5

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Skūteri ielās
aivarsz
Gribēju tikai padalīties savās pārdomās, par, manuprāt visjocīgāko, neadekvātāko, bīstamāko un neprognozējamāko 2-wheelers sadaļu. Varbūt, vēl bīstamāki ir tikai velobraucēji, kas par braukšanas kultūru un satiksmes notieikumiem zin vēl mazāk. Bet, tikai varbūt...

Līdzīgi,kā jebkurš motocikla fans un lietotājs, tai skaitā, arī, oldscool motorizēto spēkratu lietotāju apvienības, arī šie motorizēto ķebļu lietotāji- jauni cilvēki, kuru vecums reti pārsniedz 30 gadu robežu, rīko savus pasākumus, kas ir skaisti, labi organizēti un ar savu rozīnīti.

Skūteru sezonas atklāšana un noslēgums Rīgā notiek nu jau vairākus gadus, un var vērot neapšaubāmu progresu un izaugsmi šīs auditorijas (vismaz daļas) braukšanas kultūrā. Protams, ne bez pigoriem. Jauni ļauži tak . Smile Vēlējos ar jums padalīties ar šīs skūteru sezonas noslēguma videoklipiņu, kur varam vērot, gan visai atzīstamu gramatiski gandrīz pareizu kolonas braucienu, gan jauniešu spējas uzrīkot sev kapitālu kopābūšanas pasākumu. Lūkojamies, ja ir luste.
YouTube Video

Labojis aivarsz uz 20-11-2014 21:10
 
Iet uz forumu: