Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 2

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
634 7
valdis 1
Lēnām gaisma tuneļa galā !
20_dec_2014_2.jpg jawa_sdeklis.jpg

Labojis valdis 1 uz 06-01-2015 21:11
 
AldisK
Tādu stūri es vēl savā mūžā neesmu redzējis. GrinGrinGrin
Pārējais izskatās ļoti labi.
 
valdis 1
Putekļu sùcèja trubas posms ir tā stùre. Pagaidām kalpo priekš pārvietošanas pa garažu. Vakar ceļot uz lielo peku trubas gals palika rokā. Gaidu pievedumu Raimonda bodītē.
 
kergers
Nevarētu palūgt uztaisīt bildi priekšējai dakšai vietā, kur dakšas štoki krustojas ar dubļu sargu? Gribētu redzēt, kāda tur ir dubļusarga forma.
 
valdis 1
Ieguglē un atradīsi visus krustojumus !
 
valdis 1
Tik tālu esmu ticis. Smuki!? Varbūt kādam ir apaļais spogulītis lieks? Kāts man ir. Vaajag korpusu ,kaut vai ar sasistu stiklu!
jawa_634_7.jpg
 
Maris
Sakat ko gribast, bet šāda- atjaunota javīte būs rūpīgāka un smukāka kā no konvejera nākusi! Smile Smuki, pat ļoti Wink Gribas redzēt beigu rezultātu ar izpūtējiem! Wink
 
morgans
Ir jau protams smuka! Smile Kas tad lidz pavasarim vairs palicis. Vai tad veikalā spoguļu vairs nav?
 
valdis 1
Jaunie laikam ir nedaudz savādāki!
 
Maris
Jā, jaunie, ir savādāki, un labāki! Sfēriskais spogulis, kura pieregulēšana ir vienkāršāka, jo pats spogulis pie kāta ir piestiprināts "ābolītī". Mocim apgāžoties lielāka iespēja ka nesalauzīs spoguli Grin
 
aivarsz
Par spoguli, protams beidz čakarēties tur kur nevajag. Vizuāli ļoti līdzīgu, normālas kvalitātes mūsdienu izstrādājumu, ja papūlēsies, sameklēsi par kādiem 10 Eur gabalā. Čakarēties vajag tur, kur vajag, un nevajag to darīt tur, kur nevajag darīt sev pāri. Smile
 
cyprus1
Perfekti nostrādāts.Tikai aizmugures gumija prasās orģinālā.Šādu ieteiktu likt priekšā.Labi izskatās un efekts arī būs.
Es divas sezonas braukāju bez priekšējās.Kaut arī dzinējam ir aizsargplāksne un apakša ir tīra tomēr sekas bija redzamas-no aizsarga krāsa nost.Šoziem jau gatavojos vasarai un uzliku gumiju.
 
valdis 1
Jā, ir doma arī priekšā likt tādu gumiju!
 
Kaarlis
Nu neliec taču to apaļīgo po*nog*āfiju- tam modelim piestāv kantainākas formas, šo atstāj kivačku un panelku faniem. Grin
 
valdis 1
Kas ir kivačkas un paneļkasSmile
 
morgans
Paskaties te GrinGrinGrin www.youtube.com/...9NNwXK6EiY
 
aivarsz
Par aizmugures "gumijām" runājot, tie šobrīd pieejamie nosacītie oriģinālie izstrādājumi ir pilnīgi mēsli no visiem aspektiem. Šķībi un neglīti. Pirms dažiem gadiem, kad atjaunoju 634, ņēmu konveijera gumiju, izgriezu atbilstoši oriģinālajiem izmēriem un sietspiedē uzrāvu korektu un precīzu JAWA šriftiņu. Bet, ne bez problēmām, jo izvēlētais materiāls gadījās tik ķīmiski inerts, ka bija jāveic virkne ar eksperimentiem, lai atrastu +- saderīgu krāsu. Tagad, pēc 4 gadu intensīvas mopēda lietošanas, rezultāts vairs nav tik pārliecinošs, kā sākumā. Tātad ideālie savietojamie materiāli netika atrasti. Bet oriģinālo rūpnīcas plastmasas šedevru mani noteikti neviens nepierunātu pieskrūvēt 634++ mocītim. Tad nu, atkāpjoties no autentiskuma, noteikti vizuāli baudāmi un puslīdz kvalitatīvi ir šie agrāko gadu modeļiem paredzētie izstrādājumi.
 
aivarsz
Varbūt tava vēlamā bilde ir vienkārši par smagu? Samazini un liec vēlreiz. Bet, vispār, forumā ir gļuki. Šobrīd es tavu ziņu citēju, bet oriģināltexts nepievienojās. Bargais vēlējās ielikt galeriju par savas Vizmas finiša taisni- viņš spēja ielikt tikai vienu mazbildīti agrāko piecu? vai sešu? vietā. Kaut kas forumā uz šo brīdi, ir aizgājis šķērsām. Nav laikam ideāla tā platforma? Nezinu. Un, pēc pāris minūtēm vispār pazuda tavs ieraksts. Jeb mēs darbojamies paralēli un tu k-ko nokancelēji?
 
Iet uz forumu: