Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 2

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Jawisti slēpo 2015
aivarsz
Datumi nav apspriežami- tātad 2015. gada 14. un 15. februāris. Naktsmītne 15 cilvēkiem ir aizrunāta, pieteikta un nomaksāta. Detaļas zemāk:
Ziema izskatās, ka beidzot varētu būt atnākusi uz ilgāku un paliekošāku laiku. Tādēļ ir pienācis brīdis ziņot par koptikšanos uz kalna. Pēc ilgstošākām pārdomām pasākuma norises vieta atkal Vidzemē. Tas tādēļ, ka tur ziema, parasti ilgāk ir sniegota ziema, pārmērīgie slēpotāju bari nenomāc slēpošanas prieku, kā arī izmaksas, vairumā gadījumu ir demokrātiskākas. Doma Gaiziņkalns- Golgāta šoreiz bija jāaizmirst, draudzīgie saimnieki piedāvāja vien uztaisīt jawistu tusiņu marta beigās, ja turēsies sniegs, jo man pieļaujamos datumos tur notiek plaši, sen ieplānoti, lieli un vērienīgi pasākumi- sekojoši naktsmītņu nav.

Tādēļ- šogad atkal kā tikšanās vieta ir nozīmēta Mežezers. Aizrunāta māja ar 15 vietām, un, atšķirībā no pagājušā gada, arī ar atsevišķu virtuvi, jeb vietu, kur patusēt.
Izmaksas par māju kopā 225 Eur. Jārēķinās ar to, ka dzīvojamās istabiņas ir 4. 3gb- 4 vietīgas, 1gb- 3 vietīga. Tiekamies tur sestdienā, paslēpojam, patusējam. Svētdienā atkal paslēpojam un patusējam, kā arī dodamies mājās. Ja nakšņot gribētāju ir vairāk, kā pieļauj mājiņas kapacitāte, var pieteikt arī kādu numuriņu kalna viesnīcā. Ja nakšņot gribētāju būs mazāk, kā pieļauj mājiņas kapacitāte, izmaksu samazināšanai piesaistīšu vēl kādu jauku cilvēku, kas lieto sadzīvē kādu citas markas motociklu, bet, bez tam, arī labprāt paslēpo. Smile

Es būtu ļoti pateicīgs, ja jūs laicīgi pieteiktos uz dalību pasākumā ar nakšņošanu, kā arī, būtu jauki zināt, par tiem ļaudīm, kas labprāt atbrauktu tikai paslēpot vai patusēt bez naktsmājām. Ja kāds grib atbraukt ar motociklu piekabē- varam uztaisīt arī izklaides ar skijoringa elementiem!

Nu tad- tiekamies uz kalna!
Labojis aivarsz uz 26-01-2015 19:39
 
edmunds
Edmunds ar nakšņošanu - 2 personas
MC Wild Hogs!
 
Kaarlis
Piesakos uz istabiņu 4 cilvēki. Savukārt, ja būs gribētāji bet nebūs vairs istabiņu, atkāpjoties par labu citiem, manai ģimenītei ir rezerves plāniņš tur pat tuvumā.
 
aivarsz
gacans rakstīja:
Labvakar ! 14 februārī Gaiziņkalns aizņemts ,kā katru gadu notiks kalnā braukšanas sacensības ,kurš augstāk uzbrauks !!! Varbūt kāds ar Jawu ar grib pieteikties ! http://www.gaizins.lv/ziema/pasakumi-ziema

GACANAM: Atvaino, visus iepriekšējo ierakstu kopējumus ar paplašinājumiem izdzēsu, atstājot vien tavu oriģināltekstu. Ir, tomēr, šajā forumā nosacīta demokrātija. Vai Tev nav ienācis prātā savam aicinājumam izveidot jaunu tēmu? Nekorekts, vai nepārdomāts ieraksts neatbilstošā vietā, bet papildināšu ar info:

Tieši tā, pēdējos gados Golgātā tiek rīkots 2 dienu pasākums ar nosaukumu Auto Traks, kurā piedalās onkulīši ar visādiem kalnā braucamajiem. Gonko, izklaidējas, u.t.t. Liels pasākums, šogad 14. un 15. februārī. Sabrauc diezgan daudz un nosacīti nemainīgi ļaudis no pus Latvijas. Gadiem kultivēts tusiņš domu biedriem. Organizatori visas tuvējās naktsvietas ir aizsituši jau dikti sen. Nākamais grandiozais pasākums Golgātā, šogad notiks 14, 15 martā. Ikgadējais Gaiziņa karnevāls. Noteikti forši, kā parasti, var ņemt dalību ar dažādām atraktīvām idejām, ja vien, no tālienes braucoši ļaudis grib baudīt ballīti un ir tuvumā sarūpējuši naktsmītnes.

Tieši tāpat, 14. un 15. februārī visi ziemas sporta pasākumu cienītāji var doties uz Siguldas bobsleja trasi, kur iespējams baudīt Pasaules kausa cīņas kamaniņu sportā. Vēl, bez tam, Latvijā šajās brīvdienās notiks vesela virkne ar ziemas sporta veidiem un atpūtai veltītiem pasākumiem, kurus ikviens var apmeklēt. Kaut kā ir gadījies, ka šajā topikā mēs runājam par tēmu- Jawisti tiekas Mežezerā. Uz slēpēm. (un, iespējams, uz kāda visiem zināma Javista dzimeni, bez tam). Smile))
Labojis aivarsz uz 26-01-2015 23:56
 
Guntis
Ceru,ka nelīs.
 
aivarsz
Guntis rakstīja:

Ceru,ka nelīs.

Kad Jawisti slēpo, dieviņš zin ko dara. Viss vienmēr ir lieliski. Viss turpmāk, kā Šekspīram un bitēmSmile Are you bee or not to bee? The question is open. Wink Atkal Aivars izceļas nakts vidū.
Labojis aivarsz uz 30-01-2015 01:03
 
oilmaster
Sveiciens! Paldies Aivaram par pasākuma organizēšanu!
Pagājušo gadu ar Jawistiem pirmo reizi uzvilku slēpes un prieks līdz ausīm. Tādēļ šogad noteikti nevēlos laist garām šo iespēju.
Andis ar apstiprināja braukt gribēšanu.
Tātad:
Oilmaster
Maija
Andiss
Ar palikšanu naktsmītnē
 
Guntis
Būšu sestdien,tik jāizdomā visu dienu,vai no 16:00 kā to piedāvā Mežezers.
 
Gusts
Ja ir brīva viena vieta, es labprāt paslēpotu kopā ar Jums. Esmu gatavs apstiprināt vienu vietu ar palikšanu pa nakti (1 guļvieta)

ČZ fans, Gusts
Ja nepieciešams kāds priekšmaksājums, sūtiet info uz: Gusts@ehtfabrik.com

Veiksmi,
Gusts
ČZ 125 type 453/05
 
aivarsz
Gusts rakstīja:

Ja ir brīva viena vieta, es labprāt paslēpotu kopā ar Jums. Esmu gatavs apstiprināt vienu vietu ar palikšanu pa nakti (1 guļvieta)

ČZ fans, Gusts
Ja nepieciešams kāds priekšmaksājums, sūtiet info uz: Gusts@ehtfabrik.com

Veiksmi,
Gusts


Laipni lūgts, vieta atradīsies, finansiālās darbības veiksim uz vietas kalnā.
 
Laacis_ar07
Piesakos paslēpot,patusēt protams, līdz mājām man no Mežezera ar akmeni var aizmest,bet ja nu kāds neatbrauc,,varu arī palikt uz nakti.gan jau būsim 2.un visticamāk ka mamma" vedīs mājās!Grin
 
aivarsz
Laacis_ar07 rakstīja:

Piesakos paslēpot,patusēt protams, līdz mājām man no Mežezera ar akmeni var aizmest,bet ja nu kāds neatbrauc,,varu arī palikt uz nakti.gan jau būsim 2.un visticamāk ka mamma" vedīs mājās!Grin

Ja jau ar akmeni līdz mājām, kur tad problēmas. Protams, ka ir jāpiebrauc pašļūkt pa kalnu.Nākamo reizi tak Jawistus satiksi uz lielceļiem vēl pēc kādiem gandrīz 2.5 mēneīem. Vai ne? Liela daļa,uz ziemas pasācienu, kā reize, brauks no vietām, kur ar akmeni nu nekā. Smile Tiekamies, un sazināmies iepriekš PM.
 
aivarsz
Guntis rakstīja:

Būšu sestdien,tik jāizdomā visu dienu,vai no 16:00 kā to piedāvā Mežezers.


Gunti, jā šajā Vidzemes slēpotvietā darbojas jocīgais sadalījums, kas dalīts 1/2 dienā. Brīvdienās līdz 16.00 un no 16.00 Es, domājams, būšu klāt ap 15.00, sakārtošu lietas, un no 16.00 būšu gatavs vizināties pa pauguriem. Bet, iespējams, arī agrāk.
 
uleens
Sveiki draugi. Mēs ar būsim. Es, Kristīne un DēlisSmile
-Rolands-
250/559 1966.g
 
http://www.enclatvia.lv
edmunds
Čau,

Atvainojos Aivaram, es diemžēl netieku, nebūšu Latvijā. Manas rezervētās vietas ir pieejamas.

Edmunds
MC Wild Hogs!
 
aivarsz
edmunds rakstīja:

Čau,

Atvainojos Aivaram, es diemžēl netieku, nebūšu Latvijā. Manas rezervētās vietas ir pieejamas.

Edmunds


Edmundam bik nojuka pasākuma datumi par vienu nedēļu, tā ka izskatās, ka būs jau mājās no ārzemēm. Iepriekšējie kancelējumi vairs nav spēkā.
Labojis aivarsz uz 03-02-2015 19:22
 
aivarsz
Līdz Mežezera pasākumam "Jawisti šļūc pa sniegu" jeb "feel free" atlikušas vien 11 dienas. Smile .
Vēlreiz atgādinu, ka šobrīd aizrunāta ir būdiņa ar 15 guļvietām, jeb 3x 4vietīgas istabiņas un 1x 3 vietiga. + virtuvīte. Nakšņosim bez īpaša komforta, kā tūristi, nosacīti, juku jukām. Bez jaunlaulāto īpašajiem numuriņiem, etc. Ja kādam šis formāts uz vienu nakti nav pieņemams, vēl, protams, pastāv iespēja pazvanīt uz http://mezezers.lv/kontakti un sarunāt numuriņu viesnīcā. Tas neko nesadārdzina.

Kā es to provizoriski redzu uz šodienu, pēc pieteikušos cilvēku skaita- manai gimenei ir nepieciešama 1gb 4 vietīga istbiņa naktsmītnē, vismaz, labprāt paņemšu arī vairāk.
Kaarlis un Elīna ar bērniem, cik saprotu, okupēs ~ 3 vietiņas, pēc viņu iespējām, gibēšanas un izvēles.
Oilmaster, Maija & Andiss = 3 cilvēki.
Ednunds x2, plus Gusts, plus, iespējams Lācis ar 07 no akmenssviediena attāluma dzīvesvietas. Smile Gan jau tiksim galā, tāpat kā pagājušajā gadā.

Un vēl jau piebrauks gan Guntis uz sestdienu, gan Uulēns ar saimi, gan jau vēl kāds. Baigi žēl, bet vecie vikingu slēpotāji AldisK unZigita, KārlisV un Pinku Janis šobrīd ir atteikušies no dalības pasākumā dažādu iemeslu dēl, bet, kas zin, vēl k-kas kādam var dzīvē pamainīties. Nu, kaut kā tā. uz šodienu. Ar smaidu.
 
aivarsz
Hei, līdz Mežezera Valentīndienas burziņam tāds nieks vien atlicis. Parīt tiekamies uz kalna!
Vai visi gatavi?
 
Kaarlis
Izskatās, ka te dažu labu vecu (slaistu) jawistu no mājas pat ar norūsējušu izpūtēju neizdzīsi! Grin
Nekas, sliņķiem sadosim sezonas atklāšanā. Lai jau tup pie saviem televizoriem. Grin
 
Guntis
marš smērēt darba virsmas,marš kurbulēt(?) braucamdaiktus Pfft
 
Iet uz forumu: