Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 2

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
No lūžņa par moci... (360)
Kaarlis
Jāsāk ar to, ka projektiņš absolūti nepretendē uz restaurācijas goda pjedestālu. Plāns ir sakopt un atgriezt uz ceļa kārtējo lūzni. Kā arī stipri vien jārespektē īpašnieka naudas cūciņas biezums.
Krietnāku laiciņu atpakaļ ienācās reanimācijas projektiņs. Sākotnējā versija bija sakrāsot piečibināt un viss. Pēc paviršas apskates nācās tomēr no šādas pieejas atrunāt. Pārāk daudz kohozniecisku elementu un tehnisku defektu lai to tā atstātu.
Pirmais darbs bija sameklēt trūkstošās detaļas. Šo to samontēju, taču drausmīgās metinājuma šuves nolika visus darbus uz pauzes. Vēl vairāk sāka viss nepatikt, kad sāku pārbaudīt rāmja ģeometriju- Riktīgi "greizie rati".
Tā kā mocītis pec īpašnieka teiktā, ir mantojums no vectēva, jeb citiem vārdiem sakot, dzimtas īpašums un relikvija, nolemts spītīgi reinkarnēt esošos dzelžus.
Salieku butaforiju un tiek izsaukts Csdd pārstāvis uz NR salīdzināšanu. Vienlaicīgi saņemta atļauja veikt remontdarbus tiešā rāmja numura tuvumā. Ejam legālo ceļu.
Turpinājums sekos...
imag1218.jpg imag1216.jpg imag1215.jpg imag1100.jpg
 
AldisK
Nedaudz naudas un čaklas rokas, tad viss būs kārtībā.
 
morgans
AldisK rakstīja:

Nedaudz naudas un čaklas rokas, tad viss būs kārtībā.


Drusku sasmējos ''nedaudz naudas'' Smile bet tā jau būs atkal skaists mocītis!
 
Guntis
Arī smaidu par -nedaudz naudas- Smile

Tas ievelk un tad jau maks atverās Grin un viss notiek Smile
 
Kaarlis
Kas sākts, to jāpabeidz! Pēc formalitāšu nokārtošanas sākas butaforijas izārdīšana un rāmja čekošana. Stūres statnis greizs, citas lauku šķūninga elementu vietas arī īpaši nepriecē.
imag1577.jpg imag1576.jpg imag1223.jpg
 
Juris2
"Kā arī stipri vien jārespektē īpašnieka naudas cūciņas biezums."
Pēdējās bildes skatoties....augstāk minētais laikam netiks ņemts vērā Grin Priekš sevis protams , bet ja priekš kāda tas jadara ir ..... Tad motivācijai palīdz tikai ($)
 
Kaarlis
Kauja turpinās! Grin
Iegādāts donora rāmis un flekša ripas. Kamēr rāmis stendā sākas protezēšanas un mērīšanas darbi. apzinātas visas plaisas, bojātas vītnes un citas lietas.
imag1583.jpg imag1580.jpg imag1225.jpg imag0172.jpg
 
Max
Cepur Nost!
 
rechijs
Jā, tur ne tikai cepuri nost...Smile
Darba vēl daudz un dikti... Bet izskatās daudzsološi Smile
 
Kaarlis
Tālāk seko rāmja bojāto elementu nomaiņa. Kāpšļu caurule pārmetināta un nodrošināta pret vēstures atkārtošanos. Šasijas nr vieta noslīpēta, pārmetināta pa jaunu un ļoti tuvu oriģinālajai formai noslīpēta pa jaunam. Kā par brīnumu, izdevās tik precīzi, ka netika aizskarts neviens cipars. Tālāk maratons ar trūkstošo fragmentu izgatavošanu un iemetināšanu savās vietās. Gandrīz visi bleķi bija ar kaut kādiem defektiem.Trūkstošie fragmenti izgatavoti no jauna, iemetināti savās vietās un pieskrūvēti savās vietās.
imag1587.jpg imag1588.jpg imag1590.jpg imag1596.jpg imag1599.jpg
 
Kaarlis
Turpinājumā vēl viena čupiņa bilžu ar protezēšanas darbu norisi. sānu bleķiem no iekšpuses sāpīgajās- lūztošajās vietās uzmetinātas smalkas stiprības šuves. Kad process beidzies, laiks jau trešajam melnajam salikumam. Viss der savās vietās. Kopā ar motoru un jaunajiem izpūtējiem viss salāgots. Beigās vēlviena paviršā ģeometrijas kontrole. Secinājums: var jaukt ārā, apstrādāt un dot krāsot.
imag1602.jpg imag1605.jpg imag1608.jpg imag1609.jpg
 
Kaarlis
Vēl pēdējie protezēšanas darbi un ver nosūtīt vienu daļu detaļu uz pulverkrāsu, bet otru daļu uz autokrāsotavu.
imag1639.jpg imag1637.jpg imag1634.jpg imag1631.jpg
 
Maris
Man patīk trešā bilde, tā ar sniegu Grin kka jūtu, ka tas mocīts sen jau sapucēts un slīpē LV ceļus Smile
 
Kaarlis
Nebūs taisnība vis. Šis projektiņš velkās jau vairāk kā pus gadu un esmu saņēmies to finišēt tuvāko pāris nedēļu laikā. Bildes tiek liktas ar stipru nokavēšanos. Turpmāk būs pašvakāk ar ilustrācijām jo elektronikas liktenis bija nolēmis ka jānosprāgst telefona sd kartei- pirmo reizi šāds joks.
Liekot detaļu bildes zināju ka būs jautājumi. Es gan gaidiju vēlvienu un āķīgāku.Wink
 
turists
Man viena sd karte atkopās vienkārši pati no sevis.. bija mirusi neviens lasītājs un neviens aparāts viņu neredzēja un nespēja lasīt, domāju ka kaput un iemetu atvilknē pēc ilgāka laika kļūdas pēc ieliku lasītājā un hopā.. viss strādā.. neuzticami tie štrunti diemžēl.
 
Kaarlis
Par spīti Tūrista optimistiskajam komentāram karte pat netaisās atdzīvoties, tad nu jāsaīsina apraksta garums un bilžu skaits.
Kad sakrāsotās detaļas mājās, var rušināties tālāk. Pakaļējā dakša tiek pie jaunām buksēm un ass. Kā jau iepriekš ticis darīts, arī par eļļas rievu iegriešanu nav piemirsts. Priekšējā dakša arī tiek pie jaunām buksēm un blīvslēgiem. Tā kā štoki viegli svītraini, tie apslīpēti.
No elektrosistēmas arī palieku gauži maz. Tradicionālā vape un visi vadi jauni.
Šķiet, "purniņa" montāžas pareizākā secība ir salikt plauktus, ievilkt štokus, visu nofiksēt un tad lai saliktu luktura korpusu, augšu atkal noņemt nost. Vismaz garantija, ka viss derēs savās vietās un nebūs jāčakarējās ar svaigi krāsotajām detaļām.
imag2102.jpg imag2128.jpg imag2129.jpg imag2132.jpg
 
rechijs
nu jau sāk izskatīties cerīgi un vispār pēc moča Smile
 
Kaarlis
Tā kā mocītis paredzēts braukšanai nevis pūdēšanai aiz dīvāna. Grin Ar pāris caurumiem tiek piesmieta stūre- stiprinam pagriezienu slēdzi. Viens caurums vadiem, otrs kur iegirezt vītni skrūvītei. No visām malām savilktos vadus salieku korpusā lai pēdējo reizi pārbaudītu visu detaļu saderību- izskatās, kļūdu nav.
imag2137.jpg imag2135.jpg imag2139.jpg
 
Spiker
Tajos vados, vieta pašam lukturim atradīsies?Cool CoolGrin
 
Kaarlis
Lukturim vieta atradīsies. Grin vadus tā tīšām saliku- bildes pēc. Turpinājumā ieskats vadiņu tapšanas procesā.
Riteņi sakopti un atstāti dzimtie. Apstrādātas rūsējušās riepu bortu vietas. sakomplektēti ar riepām, kamerām un jauniem gultņiem kā arī melnam mocim piestāvošām baltajām malām.
Arī sēdeklis sakopts oriģinālais. Cik nu ilgi tas vecais porolons izturēs, tik izturēs.
Jā, pēdējo bildi mociju forumā reizes piecas un principiāli- pievienojās tikai, kad samazināju līdz 150 kb.
imag2161.jpg imag2158.jpg imag2152.jpg 00345jpg.jpg

Labojis Kaarlis uz 03-08-2015 21:08
 
Iet uz forumu: