Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
No Viļņas līdz jūrai un atpakaļ.
AldisK
Lietuviešu senās tehnikas cienītāji rīko šādus braucienus. Koncepcija esot tāda, ka šim braucienām varot pievienoties jebkurā vietā, un arī atdalīties varot jebkurā vietā. Šogad vienu dienu šis brauciens noritēs pa Latvijas teritoriju. Bauska- Rundāle-Ezere- Vaiņode- Liepāja. Nākošajā dienā No Liepājas dodas uz Kretingu un un tālāk pa Lietuvu. Brauciens noritēs no 13-16. augustam. Pa Latviju ir paredzēta otrā diena. Tas ir 14 augustā. Es sazvanījos ar rīkotāju Edmundas. Viņiem nav nekādu iebildumu, ja kāds no Latvijas pievienojas un atļāva man pareklamēt viņu braucienu mūsu mājas lapā. Varbūt ir kādi, kuri vēlas pabraukt kopā, kaut vai Latvijas dienu. Iespējams, ja kaut kas negadīsies, ka es to pamēģīnāšu.
Te web lapaÖ
http://www.theironmachine.com/en/life/
 
dzintars
Domāju arī labprāt pievienotosSmilevismaz pa Lv
 
AldisK
Lietuvieši 14 augustā 9.00 izbrauc no Biržiem. Lidz Bauskai apmēram stunda ko braukt. Kas grib pievienoties, pirms 10.00 vajadzētu būt Bauskā. Viņi solīja man atsūtīt sms. Es to laiku būšu Bauskā. Ja kādfs grib kontaktēties ar mani T-26564085.
 
morgans
Varētu mēģināt pabraukt kopā.
 
AldisK
Sazvanāmies.
 
AldisK
Saņēmu ziņu no organizatora. Piektdien 14 augustā ap 10 vai mazliet pēc viņi plāno ierasties no Lietuvas puses Statoilā pirms Bauskas. Tur arī tiekamies. Ja, kāds vēlas, laipni aicināts.
 
morgans
Sagadījām šodien lietuviešus Grenctālē. Deviņas Jawas ieradās...uz vienas 638 pēc izskata ''trausla''meitene bet laida tikai tā! Mocīts gan bija izskaistināts meiteņu stilā. Wink Tikām pie uzlīmēm un sadāvinājām savas.
rsz_img_20150814_220725_1.jpg rsz_img_20150814_132958_1.jpg
 
morgans
Lietuvieši drusku cīnijās ar tehniskām ķibelēm bet cerams ka lidz Liepājai tika.
rsz_img_20150814_115954_1.jpg
 
AldisK
Pusotru dienu pavadīju kopā ar lietuviešiem. Sākumu jau Morgans aprakstīja. Vēlāk jau nekādas tehniskas ķibeles nebija. Lidz Liepājai tikām normāli. Apskatījām Ziemeļu molu, plāns līdz jūrai tika izpildīts. Pēc tam ziemeļu fortus. Sestdienas rītā ekskursija pa cietumu. Un tad jau uz Lietuvu. Patreiz remontē ceļu uz Lietuvu, entie luksofori. Pie robežas sagaidīja divi lietuviesi, viena 360 ar blaķeni. Un mans paziņa ar kaliforniju. Tad līdz Kretingai, pusdienas un mēs šķīrāmies, lietuvieši aizbrauca tālāk es uz īsu brīdi paliku Kretingā un tad pa taisno uz Kandavu. Morgana pieminēto meiteni sauc Aldona. Apbrīnoju viņas izvēli. Viņai ļoti interesē motocikli esot arī enduro. Cenšas apvienot Lietuvas jawistus. Bijusi doma taisīt visLietuvas jawistu salidojumu šogad, bet kaut kā nav sanācis. Ar šo jawu piedalījusies enduro braucienā apkārt Lietuvai. Uzaicināju uz mūsu Carnikavas pasākumu. Neteica nē, bet vai atbruaks -jautājums. Pastāstīju Aldonai par mūsu Retrotūristu, ļoti ieinteresējās. Nākošgad uzaicināju.
20150815_115507.jpg 20150814_174304.jpg

Labojis AldisK uz 17-08-2015 10:20
 
The Iron Machine
Спасибо за радушный прием, поддержка и сауна поездки компании в Латвии.
Поездка была успешной.
Фотографии с поездки здесь:
www.facebook.com/...amp;type=3
www.theironmachine.com/...-latvia-2/
 
http://www.theironmachine.com
Iet uz forumu: