Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 2

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Uz Kurzemi!
Retais
Es ar abām rokām par, ja vien man izdosies samainīties darbā. Aldis jau pat maršrutu nedaudz saplānojis. Smile
 
AldisK
Pirmdien 7.09 gribu pieteikt Miķeļtornī kempingu. Tie, kuri grib braukt, rakstieties šeit un cilvēku skaitu lidz svētdienas vakaram. Pārējie varēs gulēt teltī.
Labojis AldisK uz 03-09-2015 14:46
 
kaasiits3
Es ar "visām 4rām" par, kā jau morgans minēja! Pat labprāt gulētu teltī!!!
 
Kaarlis
Būšu tikai tad, ja nojuks kāds stipri senāk plānots pasākums. par telti domāšu pats.
 
aigars
Lauķis meklē ceļabiedru no Smiltenes puses līdz Ragaciemam, lai būtu uz ko spoguļos paskatīties...! Kaarlim kāds jocīgs senāks pasākums kurš jau plānojās nojukt pašā sākumā Wink
 
Kaarlis
Tā stulbi sanāca Grin
 
Laacis_ar07
Man nespīd,viesi no europas saplānojuši ierasties. Maršruts nav slikts! Vēl jau braukāju,,kad nelīst,
 
Erlands
Laacis_ar07 rakstīja:

Man nespīd,viesi no europas saplānojuši ierasties. Maršruts nav slikts! Vēl jau braukāju,,kad nelīst,
 
Erlands
Man arī nespīd -Evitai ,vārda diena Smile Eduardam, noteikti arī nespīd Smile
 
PinkuJanis
Hi,

Pieskaitiet mani, pagaidām kā 1 personu...
Jau sen sapņoju pa šo Kurland stūri paJawot.
 
aigars
Sev par prieku piedalos Kurzemes braucienā - piektdien Ragaciemā!
 
AldisK
Ir norezervētas divas kempinga mājiņas.80 eiras kopā. Gultas veļa esot cenā. Esot pieejams grils un par maksu ogles. Vakariņas, brokastis dabūt nevar, jādomā pašiem. Pusdienas, Kolkas stāvlaukumā bija kafejnīca, ceru ka strādā. Noskaidrošu, pateikšu.
 
morgans
Paldies Aldim jau par rūpēm! Wink Kopš senie latvieši izgudroja uguni un lielveikalus...neviens badā nav palicis! Iečekoju ''googlē'' kafejnīcu ''Ceļa maize'' pie raga un nosaukums VASARAS jau lika noprast ka nestrādās...līdz 1.septembrim Sad .....meklēsim citu!
 
AldisK
Kolkas raga kafejnīcai bija tel Nr Inesei. Piezvanīju solijās, ka sestdien strādās un zupa(soļanka) 7-8 cilvēkiem nebūšot problēma.
 
kaasiits3
Man tāds svarīgs jautājums! Ap cikiem varētu būt starts no Ragaciema! No tā atkarīgs vai braukt 5tdien pa nakti(vēlu vakarā pa tumsu) uz Ragaciemu vai sestdien agri no rīta???!!!Smile
 
AldisK
Izbraucam 10.00 no Ragaciema. Ceļš lidz Kolkai. Protams ar pīppauzēm. Pirms Rojas neliels izbrauciens pa veco Kaltenes ceļu gar akmeņaino jūrmalu un baznīcu. Rojā visiem vajadzētu sapildities pilnas bākas. Jo pēc tam iespējamais tanks var tikai ir Ventspils tuvumā. Neesmu pārliecināts par Kolku. Kolkas ragā pietura un pusdienas. Teica, ka vismaz zupa neesot problēma. Ja piekrītat, tad esmu sakopējis Jūrmalas kartes, un no Kolkas nebraukt pa apnicīgo taisno, jauno asfaltu, bet pa vecajiem ceļiem no viena ciema uz otru. Vietām gan jāizbrauc uz asfalta. Jo pēc kartes nav ceļu vai tiltu. Tā lidz Miķeļtornim. Par vakariņām un svētdienas brokastīm jādomā pašiem. Svētdien uz māju pusi. Irbenē ekskursijas nav, bet no ārpuses varam apskatīt. Ja ir vēlēšanās varu piedāvāt apskatīt Ventspili. Domāju izlemsim uz vietas.
 
aivarsz
Ja laiks un maršruts atļauj, jūs varat drusku iegriezt Lībiešu galvenajā štābiņā Mazirbē. Ja labi paveiksies, varbūt tiksiet pie foršajām Mazirbes butēm. Viens no kūpinātājiem ir tieši blakus vienīgajam veikaliņam, šilte lai ir. Zinu vēl pāris kūpinātājus, bet būs grūti izstāstīt, kā atrast.
 
AldisK
Paldies Aivar! Mazirbē domāju noteikti iebrauksim. Jo doma ir nebraukt pa jauno asfaltu, bet vecajiem ce;liem no viena ciema uz otru. Redzēs kā sanāks.
 
morgans
Nu ko...mēģināsim iekarot Kurzemi! Grin
rsz_img_20150911_151056.jpg
 
aivarsz
Lai jums jauks pasākums! Laiks solās būt cīši lobs. Forši, ka vasara tā smuki pagarinās ar vēl vienu kopā būšanu un visu dieviņu solīto labo laiku, kā arī, ar AldisK sagatavoto maršrutiņu.

Man, savukārt, šoreiz sagadījies, ka Jawaklubs.lv foršā pasākuma laikā, darba lietas ved apmēram turp, kur beidz augt apelsīni un sākas Rietumsahāras plašumi. Ceru, ka brīvā laika pietiks, lai arī es paņemtu īrē kādu mopēdu (nez, kādi tur ir piedāvājumā?) un izpildītu mazo braucienu, lai dažu stundu griezumā palūrētu uz šamējo ainavām un vietējiem "Kurzemniekiem". Atšķirībā no jums, apzinos, ka īpašā Lībiešu kaltētā bute mani tur negaida. Sad .

Savukārt, ļoti jums novēlu, lai jums viss izdodas labāk, kā iecerēts!
 
Iet uz forumu: