Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Motosezonas noslēgums MCA 26.09.2015
UldisK
morgans rakstīja:

UldisK rakstīja:

Kāds varbūt startē no Jelgavas, Ozolniekiem? vai Zemgale pa vienam brauc? Varam startēt no Jaunā desu veikala (pie Branku Ozolnieku krustojuma)

Skatoties pa kuru pusi Daugavai esi iecerējis braukt. Kā jau rakstīju mēs daži no Zemgales forsēsim Daugavu Ķegumā.Līdz Ķegumam man šāds maršruts:www.google.lv/...m0!1m0!3e0


Plāns braukt Ozolnieki - Baloži - Dienvidnieks - Jugla - Raibais sunis
 
morgans
Tad iespējams Tavs ceļabiedrs varētu būt Kaarlis.
 
UldisK
=/-8:30 izbraukšu no Iecēnu gaļas veikala
www.here.com/...cale=en_US
 
otomars
Paldies Wink
 
kaasiits3
Esmu atgriezies veiksmīgi mājās! Laiciņš bija kā pasūtīts priekš mumsSmile! Paldies Richam par labi saorganizēto Vakariņu galdu! Sieva tikai dusmīga jo pa velti taisīja vakariņas! Man vēl tagad kunģīts liekas pilns! Kā saka, sezona noslēgta godam!!!Smile
 
kergers
Paldies tautieši! Patīkami pavadīt laiku kopā jautrā un interesantā sabiedrībā. Vakariņas arī uz odziņu noslēgumā.
Pie Krimuldas kafejnīcas kaut kas sāka klabēt kārbas daļā, beigās negribēja vairs smuki slēgties robi, sprūda mazliet un pēc brīža tik leca robā. Rīt būs jāmeklē vaina. Bet ar visu to godam pasākums aizvadīts Smile
 
morgans
Paldies visiem par jauko kompāniju un siguldiešiem par kopīgas pasēdēšanas organizēšanu! Lai visiem ātrāk paiet tie ''aukstie-tumšie'' mēneši! Smile
 
Erix
Jūtos kā no rehabilitācijas klīnikas pārradies mājās un tā arī ir. Paldies par kopīgi pavadīto skaisto dienu un draudzīgumu it visā! Richam par pasākuma noslēgumu ar vakariņām! Nav ne vainas. Bija jautri shodien ar Jums! Smile
 
AigarsZ
Paldies visiem par kompāniju, bija supper un lielais paldies Rich par vakariņām - bij vairāk kā spēju apēst Grin
Ar Lāci , Jēkabpilī iebraucām pl.22.00
lūk foto : http://failiem.lv/u/pxmmmup
video būs pēc brītiņa
Labojis morgans uz 26-09-2015 23:38
 
morgans
Seit var ieraudzīt kāda Jawista nopietno seju...sākot no 85:plus.google.com/...7369320849
 
kaasiits3
morgans rakstīja:

Seit var ieraudzīt kāda Jawista nopietno seju...sākot no 85:plus.google.com/...7369320849
221 bildē kāds kaut ko ir paņēmis no JAWAs
 
Laacis_ar07
Ho!!! Bija labi,laiks, cilvēki, emocijas,kāds joks! Katrā zi'ņā priecīgs ka nenobijos no lietus,,un vēl vienu otru izstutēju no mājas! Paldies Ričam un viņa "bandai"viss bij pardaudz labi!!! Neskatoties uz to cik tika izdzerts,,līdz mājām pat nereizi nenogāzos!Pfft No ķeguma līdz Jaunjelgavai,,Kaasītis ar savu kaķa aci(6v 25W) aizrāva mūs uz sotaka,,tas nekas ka tur ceļš,,kā poligons.Bet cik saprtatu viņš to zin no galvas,,jo nezvai tur ko redzēt vartēja!, es turējos tik ručķās,,un pat pamaniju kā pilnmēness pa egļu galiem staigalē! Tālāk mēs ar Aigaru z.braucām normāli! Pārbraucis mājās pateicos pirmām kārtām Františekam Janečekam,,bez viņa mums nebūtu šajs jaukās kompānijas! Lai visiem skaista ziema,,un neaizmirstiet aizvilkt ziemā savas pakaļas līdz garažiņai,,lai veiktu dažus nošpikotos uzlabojumus! Es zinu,,jums veiksies,jo katrs tac pats savas laimes kalējs!Angry p.s.moderatoriem: vai nevar kādu pozitīvu smaiļiku ielikt,,jo mums tac ir labi! paldies!
 
Guntis
Mēs esam un būsim tie labākie ! Smile

Pēdējā kolonnas izbraucienā(uz sanatoriju ,kur daudzi devās ārstēties Grin )
Speciāli biju aizmugurē,nu ŠHIT O zilo šleifi Grin ir jāredz,kas nav redzējis nesapratīs Grin

Par cik slims nejutos,ārstēties netaisījos,izlaidu līkumiņu,sev iedomāto.

Atgriezos stingri uz -rezerves-(slinkums bij pildīties Grin) ap 340km ar vienu bāku(ap 16 litri).

P.S. žēl ka tā samazgu zupa bija...tāda kā bija.
 
Erlands
Paldies, Rihardam par pusdienu organizēšanu un gardo kūku ko uzsauca viņš Jawistiem Smile
Paldies, visiem par jauko kompāniju tiksimies Ziemassvētkos!Smile
 
uldens
Arī mēs beidzot esam mājiņās.
Paldies visiem par kārtējo, jauko atkaltikšanos!
Īpašs paldies Rihardam un Ingemāram, par viesmīlīgu uzņemšanu un otrās dienas ekskursiju Smile
dscn1468_small_1.jpg dscn1477_small.jpg dscn1470_medium_small.jpg
 
AldisK
Es arī gribu pateikt dažus vārdus. Diena tiešām bija forša. Paldies Ričam par vakariņu organižēšanu. Paldies viņam par uzsaukto torti.
Bet tagad gribu pateikt arī dažus skarbākus vārdus. Lai pieteiktu ēdināšanu mēs šeit laikus piesakāmies, pēc tam to piesaka kefjnīcā. Kafejnīcā ar to rēķinās.
Diemžēl vakariņu tīkotāju šajā vakarā izrā'dijās krietni vairāk, nekā bija pieteikušies. Rīčam vairākas reizes nācās koriģēt ēdāju skaitu. Labi, ka kafejnīca to spēja nodrošināt, bet Ričs ar to iekrita, jo sajuka ēdāju skaits. Un beigās Ričam pieprasīja papildu maksu par dažām porcijām, kuras it kā izdotas, bet par tām neesot apmakāts. Tā kā mums pašiem skaits bija sajucis, nācās par tām porcijām samaksāt. Tā droši vien būs laba mācība uz priekšdienām.
 
aivarsz
Labs vakars visiem tiem, kas piedalījās vakardienas sezonas noslēguma pasācienā. Man, kārtējo reiazi, bija patiess prieks pabūt kopā ar jums visiem. Dažādos pasākuma periodos pakalkulēju, skaits MAX bija ap 40 mūsu markas motociklu. Tas priecē. Diemžēl, šogad man gāja garām iespēja piedalīties ikgadējā gastronomiskajā afterparty pasākumā, jo, diemžēl, bija citi vitāli un neizbēgami pienākumi.

Ļoti ceru, ka kopīgo "kotleti" ēdot, padzināt arī nedaudz brainstormu par nākamā gada Kurzemes Jawa salidojuma vadīnijām un iespējām.??? Jo sezonas noslēguma pasākumā, taču, patiesībā bija ieradušies tie īstie, visaktīvākie un ieinteresētākie Jawauseri.

Gribēju padalīties ar savām emocijām par JAWA kustību, kā tādu. Esam lepni, jo esam unikāli. Vakar man bija dažas pozitīvas sarunas ar vairākiem veterāniem no dažādiem moto kustības un MC asociācijas klubu sabiedrības biedriem.
Vēstījums: Tas, ko es dzirdēju, vai vēlējos dzirdēt, mani dikti patika. Protams, tas viss ir subjektīvi.
1) mēs esam apskaužama domu biedru grupa, kas vienas markas ietvaros ir izveidojuši kapitālu un neatkārtojamu dažādu ļaužu savienību visas Latvijas + ietvaros.
2) Mēs protam parādīt moto sabiedrībai, ka esam viena no stiprākajām un organizētākajām moto savienībām jau vairāku gadu garumā. Un mūs novērtē.
3) Man patika, ka tikām ievērtēti un paslavēti par cienījamu prasmi smukiņām un gramatiski braukt kolonā.
4) Šī Jawisma slimība ir lipīga. Jau kādu laiku ir vērojama tendence, ka visai daudz diezgan turīgi onkulīši, savā ziņā, arī mūsu kustības ietekmēti un jaunības sentimenta vadīti, savam motoparkam mēģina pievienot pirmo jaunības mīlestību- JAWA vai CZ. Tur, precīzāk, teiku varētu izstāstīt Oilmaster vai Kaarlis.

Epilogs: Man ir patiess prieks, ka laika rats ir iegriezies tieši tā, kā tas ir noticis. Es esmu patiesi gandarīts par to godu būt pazīstamam ar tik daudziem foršiem ļaudīm, kuri konkrētajā sfērā ir bik "iestrēguši". Lai veicās, un tiekamies atkal uz ceļa. Smile
Labojis aivarsz uz 27-09-2015 22:17
 
IvarsZ
Paldies visiem! Lūk dažas bildes no Ivara

https://flic.kr/s/aHskkCWDr1
 
morgans
Lielais paldies Ivaram par bildēm!!! Smile
 
aigars
Dažās Ivara bildēs redzams viņa leģendārais Latvijas autoceļu atlass, kas tagad mētājas kādā grāvmalē...Cool, bet kopumā bildes ir sirsnīgas - kā parasti.
 
Iet uz forumu: