Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Ieteicamās aizdedzes sveces
Jancic
Savu laiciņu atpakaļ uzdūros uz šādu tabulu jawa Cz owners club mājaslapā. Šeit aprakstīts kādas sveces un kādos laika apstākļos ieteicams lietot Jawa / Cz motocikliem.
Ceru, ka noderēs.

Te adrese no kuras ņemta informācija: www.jawaczownersclub.co.uk/...dvice8.htm

content6-foto.inbox.lv/albums/j/j.bergmanis/Dazhaadi/spark-plugs-jpg.jpg
Labojis Jancic uz 11-04-2012 21:11
 
aivarsz
Ievietotais links īsti negrib strādāt. Par tabulu- diezgan diskutabli tie eksperimenti ar karstuma indeksiem. Bet, kāds ir piestrādājis.
 
Jancic
Nu diskutēt vai nē, ceru ka noderēs.ir jau arī daudzi braucēji kam nav padziļinātu tehnisku zināšanu. Bieži citos forumos rodas jautājumi: "kādas sveces labāk lietot manai Jawai?"
Tad nu ceru, ka šis materiāls atrisinās šāda veida jautājumu.
Ja kādam ir kāda noderīga info par šo tēmu, ludzu pievienojiet šajā tēmā.
 
Kaarlis
Denso sveces der W20FS-U. , taču būtu interesanti paeksperimentēt ar citiem kvēlskaitļiem, īpaši tagad, kad termometrs tuvu nullei.
 
aivarsz
Te, piemēram, NGK webkatalogs. Vairumā gadījumu, atradīsiet arī savu modeli.
www.ngk.de/...ENDKERZEN/

Šeit- Denso webkatalogs. Nav tik labs kā NGK, meklējot sveces vecākai tehnikai, diemžēl.
[url]
http://www.globaldenso.com/en/products/aftermarket/plug/search/index_euro.html[/url]

Te- vēl vien visai labs, varat piemeklēt jau dažādu brendu ražojumus, gan arī krosēt, kas gan ir izdarāms abos iepriekšējos katalogos. Sveces jau ir tāds izstrādājums, ko 1:1 nekad nokrosēt nevar, katra ražotājam savas fīčas, pie tam milzīgas atšķirības sveču klāsta kvantitātē. Bet, varbūt, noder.
http://www.sparkplugs.com/
Labojis aivarsz uz 11-04-2012 21:22
 
oilmaster
No rūpnīcas vēljoprojām ripo motocikli ar divtaktu dzinēju, ar dzimtajām Čehu svecēm "BRISK"



Tapēc pie tām arī palikšu, gan jau ir iemesls kāpēc viņas tur ir. Kaut arī nenoliedzu, ka citas arī varētu būt labas.
Labojis oilmaster uz 11-04-2012 22:21
 
aivarsz
Par to Brisk- tur jau īstenībā viss ir skaidrs. Kvalitāte varētu būt pietiekoši laba, otrkārt- atbalstam savus ražotājus, kas ir tikai pareizi Jawa gadījumā. Ar Škodu, diemžēl sen tā vairs nav... Bet tā jau vairs nav Čehu kompetence.
 
Kaarlis
Nu, vispār, cik zināms, tas BRISK ir aptuveni tas pats vecais Pal.
 
AldisK
Čehiem pašiem Brisks droši vien ir lētāks nekā citas ārzemju firmas, it sevišķi firma ar vārdu. Pagājušajā sezonā iesakumā uz pirmajiem pasākumiem braucu ar nenosakāmām padomju laika svecēm. Uz Krievijas braucienu ieliku Brisk, nekādu starpību nejutu. Domāju, ka firmām un nosaukumiem nekāda liela starpība nav. Galvenais, ka jāatbilst apmēram kvēlskaitlim. Tā ka pilnīgi izbeigusies svece- tas man ir noticis ļoti reti. Pārsvarā vai nu pārlej un ir slapjas vai piemet ar gružiem. Ir bijuši varianti, ka knapi var ieraudzīt elektrodu uzdegumā. Vidējam elektrodam izolators ir sadrupis un pazudis ka vispār nav, bet ir strādājušas. tāpēc neticu tām runām, ka tā firma slikta, un tā ir tā labā firma.
 
Kaarlis
Aldi, bija man tā iespēja savulaik strādāt kopā ar izbijušā RAFA konstruktoriem un izmeiģinātājiem, testējām sveces- izmantojām- multivibratoru kā impulsu ģenerātoru, standarta auto indukcijas spoli un stikla spiediena kameru- ieskrūvējam sveci, palaižam dzirksteli, no kompresora spiedienu un ko domā, daža laba svece atsakās darboties jau pie 6 bar spiediena!!!
 
AldisK
Negribu un nevaru apstrīdēt izmēģinājumus. Runāju no savas personīgās pieredzes braucot ar mopēdiem, motocikliem un auto, protams, ielas variantā, ar standarta motoriem, kādi tie tiem verķiem bija.
 
Guntis
NGK un nekādu kreņķu.
 
zxz
Vajadzēs savējās sveces apskatīties jau trīs gadi nav kustinātas vismaz intereses pēc kādā krāsā ir. Starp citu kādā krasā jābūt svecēm?
 
Kaarlis
zxz rakstīja:

Vajadzēs savējās sveces apskatīties jau trīs gadi nav kustinātas vismaz intereses pēc kādā krāsā ir. Starp citu kādā krasā jābūt svecēm?

Pareizi būtu nedaudz tumša smilšu krāsa, ja kādu ilgāku laiku jau lietotas jāpievērš uzmanība atstarpēm un tam, vai kontakti nav šķībi izdeguši.
 
aivarsz
Piekrītu Ursus. Kur ir problēma vienreiz nomēģināt nopirkt normālu ražotāju kvalitatīvas sveces un iemest mocītī, kaut vai, lai brauc līdzi. Vai tas būtu NGK vai DENSO. Ir apziņa, ka iespējamais brāķa koeficients ir 0,000daži %. Pie tam, tas tak nemaksā neko. Vairumā gadījumu, jūsu mocītim tās būs DENSO W20FSU (Mazumcena 1.22Ls) vai NGK B6HS (Mazumcena 1.99Ls). Nav tak katastrofāli cipari par augstākās raudzes produktiem, kā jūs domājat? Un beidziet vienreiz ņemties ar tiem krievu brīnumiem, kur viena sauja nestrādā, viena sauja strādā apmēram un viena sauja ir tuvu tam, kas vajadzīgs ar aptuveniem karstuma indeksiem, elektrodu atstarpēm un šķībumiem, kādi nu ir..
 
Gatcha211
Ir problēma, ar katru no šīm svecēm nobraukts ap 40km labajā cilindrā. Pirms braukšanas nomainīts labās puses blīvslēgs. Kāpēc šāds rezultāts?
 
Guntis
Nezinu kāpēc tā,bet kaut kas ar t.
tātad:
1. aizdedze
2.degmaisījums.

... nu un protams -štrunts- ne svece...

P.S. Pats lietoju TIKAI NGK. Ir iespējami varianti 6;7;8.
1. 6 - 360.
2. 7 -634.
3.8 - 638.

7 reti sastopamas.labas tāpat kā 6. 8 ir kaprīzākas,jo paredzētas karstākam,lielāku apgriezienu motoram.

Pērku pie NGK izplatītāja leinoids.lv
 
Iet uz forumu: