Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 2

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 692
Jaunākais lietotājs: Endzuks20
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Siltu nevar iedarbinat..
aigars
Cjaw, ja tu vaino vapi, tad paskati dzirsteli, ja nevar redzēt vai mirons , tad pīpē iebāz skrūvgriezi un pirmo reizi caur kokvilnas cimdiņu, ja švaki, tad jau var ar pliku roku... un tad ja var noturēt plikā rokā , tad jāmaina spole! Tieši tā es savu laiku ilgi mocījos, jo bail bija skrūvgriezi pliku rokā ņemt!
Aigars Birzniekos.
 
AldisK
Jā zilipelēkajai uzstādot jaunu Vapi parādījās tāds defekts. Iestumjot aizgāja bez pārsūkšanās pazīmēm. Mainot no otras jawas pēc kārtas devēju, tad spoli. Pie spoles nomaiņas defekts pazuda. Raimonds pa garantiju nomainīja spoli un tagad jau tā jawa ir noripojusi kādus 13000 km. Ja kādreiz arī nepielec, tad tikai pārsūcot. Par dzirkstelēm neatceros, bija vai nebija. Komutators aizdedzi neiespaido. Tur kašķi nav ko meklēt. Pašā ģenerātorā viens no tinumiem sadarbojas ar devēja spolīti. Teorētiski arī var būt kādi starpvijumu bojājumi uzsilstot. Praktiski nav dzirdēts. Aizdedzes spolē ir ieliets mikroskopiska izmēra komutators. Tādus bojājmus zinu ļoti retus. Bez manējā, tikai vēl vienu.
Vēl -kādas tev ir pīpītes? Vapei nederot pīpītes ar pretestībām. Ja veco laiku, tad vispār var būt zili brīnumi. Močiem bija 6 -10 kiloomi, mašinām 20 kiloomi. Ja vēl aprūsējušas iekšā, tad vispār nav ko runāt. Ja nu gadījumā vēl ir veco laiku PAL sveces , kur narķējunā ir burts R, tad tādas arī ir ar pretestību.
Labojis AldisK uz 29-04-2019 22:20
 
opozits
Tiko uzliku vien cilindra indukcijas spoli ar pirmo sitienu rūc svecvadi no Jawa.lv sveces brisk...
 
Iet uz forumu: