Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 689
Jaunākais lietotājs: Dzintars112
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Jawa Latvija 2021- Abragciems
AldisK
Dārgie draugi, publicējam mūsu ikgadējā salidojuma pamatinformāciju. JAWA LATVIJA- Abragciems 2021. Pasākums notiks, ja konkrētā situācija Latvijā atļaus šādus pasākumus rīkot!
Kad?- 2021. gada 6.- 8. augusts. Visi mīļi gaidīti!
Organizē Latvijas JAWA Klubs. Detalizētāka informācija sekos! Šajā sadaļā tiks publicēta tikai informācija par pasākumu. Komentāriem par tēmu, savlaicīgai reģistrācijai, kā arī, dažādiem jautājumiem un atbildēm tiks izveidota jauna tēma.
jawa_abragciems_lat_web-001.jpg jawa_abragciems_eng_web-001.jpg

Labojis AldisK uz 09-06-2021 00:39
 
AldisK
Visiem pirmssvētku sveiciens. Informācija par augusta pasākumu. Pēc šodienas likumiem publisks pasākums var notikt āra apstākļos lidz 500 cilvēkiem ar covid vakcinācijas vai deriga covid pārslimota sertifikāta. Patreiz strädäjam lai šo pasākumu izveidotu kā publisku. Uzrakstīts iesniegums. Mēģinäsim saskaņot at pašvaldību un pagasta policiju. Ja tas izdosies varēs izsludināt reģisträciju. Bet tas nozīmē ka pasākumā bez sertifikāta nevarēs piedalīties. Iespējams tas samazinās dalībnieku skaitu. Tad var rasties problemas ar finansējuma nodrošināšanu. Tāda ir šodienas situācija. Iespējams tā vēl var tikt mīkstināta. Kaut gan domàju diez vai.
 
aivarsz
Reģistrācija pasākumam ir atvērta! Visi laipni gaidīti, Reģistrācijas forma ir atrodama šeit:
http://jawa.oris.lv/lv/

VISIEM LĪDZI JĀBŪT PERSONU APLIECINOŠAM DOKUMENTAM- PASEI VAI ID KARTEI Informācija visiem nevakcinētajiem dalībniekiem. Pasākuma vietā tiks nodrošināts bezmaksas Covid tests .

Registration for the event is open! Everyone is welcome. You can find the registration form here:
http://jawa.oris.lv/en/

IDENTITY DOCUMENT - PASSPORT OR ID CARD IS MANDATORY FOR ALL PARTICIPANTS! Information for all non - vaccinated participants. A free Covid test .

Регистрация на мероприятие открыта! Добро пожаловать! Регистрационную форму можно найти здесь:
http://jawa.oris.lv/ru/

ПАСПОРТ ИЛИ ID-КАРТА ОБЯЗАТЕЛЬНЫ ДЛЯ ВСЕХ УЧАСТНИКОВ! Информация для всех невакцинированных участников. На месте будет проведен бесплатный тест на Covid .
Labojis aivarsz uz 29-07-2021 09:26
 
aivarsz
SVARĪGI!
pase_vai_id.png
 
Iet uz forumu: