Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Jawisti slēpo 2024
aivarsz
Pēc pagājušās nedēļas sentimentālajām sarunām Jawa bodē, par pirmskovida ziemas saietiem, tikko sazvanīju Gaiziņkalna apsaimniekotājus.

Nākamnedēl, sestdien un svētdien, 24-25.02.2024 mums ir rezervētas 14- max 16 guļamvietas vienkāršā tūrisma režīmā 2. stāvā virs kafūža. Juris un Nata mūs gaida.

Izmaksas par gulēšanu ir 20 Eur no personas. Kalns maksā to, ko maksā. Piesakamies strauji, par laika apstākļiem neko nevaram paredzēt, bet būtu forši pēckovidā atkal ziemā satikties Vidzemes augstienē. Gaidu jebkādu info no jums, Retais ņem līdzi ģitāru. Par inventāra un kalna izmaksām skatiet gaizins.lv

Lūdzu interesentus man atsūtīt pieteikumus šeit, vai whatsapp, lai varu sakārtot iespējamās izguldīšanas namiņā. Kas pirmais brauc..,, naktsvietu skaits limitēts
Labojis aivarsz uz 15-02-2024 12:32
 
aivarsz
Info, par Gaiziņu runājot. Atsaucība bija praktiski nekāda, tādēļ, ja strauji nemainīsies gribētāju skaits pēc pāris stundām zvanīšu uz turieni un guļvietas atcelšu.
 
aivarsz
Atcelts, ar savstarpēju sapratni. Es aizbraukšu uz pēdējo, iespējams, Latvijas sniegu šogad. Cerams, nākamgad, viss salīmēsies labāk, laika apstākļi ir ziemā jānoķer momentāli.
 
Iet uz forumu: