Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Aizved savu Lāsmiņu uz Munameģi!
aigars
Grūti saprast kā tad Guntim trūkst - Lāsmiņas vai pases. Bez abām Urmasu un Tomasu zemē var labi iztikt- Lāsmiņas var vismaz mēģināt meklēt, bet pases vietā Ls50. Abos gadījumos tikai nedaudz jaiesvīst...
 
aigars
Aizmirsu pateikt, ka Aigars būs piektdien vakarā. Es par kopīgu ēšanu, cik tas iespējams. Vajadzētu tikai novienoties cikos jābūt Krampīšos . Tad vēl es sapratu, ka jāņem arī teltene līdz, jo visiem šķūnī nebūs vietas? Jāpiebilst, ka būšu viens ar mopēdu...
 
admin
Gunti da pox taa pase es visu Eiropu izbraucu neviens to neprasa. Robezsargu un robrzhu nava, menti jau prasa vad apliec. Nav jau Baltlrievija vai Krievija kur Tevi var iebaazt uz meenesi.
Btw. Kas tas par veci, kas nav seedeejis..Grin
 
andiss
Es braucu sestdien no rīta un atbalstu visas ēdienreizes un mani neuztrauc kāds būs laiks, jo tas tā pat manus nodomus nemainīs! Tagad noteikti ņemšu līdzi pīpiSmile
Es labprāt vēlreiz atkārtotu, kur un cikos pulcējas sestdienas braucēji, kas brauc no Rīgas puses, kā arī kur un cikos satiekamies ar piektdienas ripinātājiem?
 
Kaarlis
admin rakstīja:

Gunti da pox taa pase es visu Eiropu izbraucu neviens to neprasa. Robezsargu un robrzhu nava, menti jau prasa vad apliec. Nav jau Baltlrievija vai Krievija kur Tevi var iebaazt uz meenesi.
Btw. Kas tas par veci, kas nav seedeejis..Grin

Tur jau tā lieta, it īpaši vēl barā braucot.Ir jābūt īpašai aurai,lai iebrauktu sūdos... Saņemies, Lāčplēsi...
 
palsmanietis
EU,VECI. saksu visu pec kartas. 1. manejie brauc uz Igauniju katru nedelu, kaut 1x butu kas ko jautajis, 2.ja visi striki trukst,iedosu Tev savu vai sievas pasi, 3.Piektdien varat iersties cikos gribat sakot no 6 vakara, protams, ka labak pa gaismu, lai saprotat, kur atrodaties,4.bez ediena Krampisos lidz sim nav palicis ne viens,tikai kadas kuram velmes. 5.ja ta telts kadam ir varat nemt,bet skuni vietas diezgan,ja nu kadam vajag aizkaru prieksa, tad ej siena zarda.6.skivjus un daksas atstajiet majas,mums ir savi aukstie ieroci...iemetiet kadu kruziti,tad dabusiet kafiju bez rindas...,kadu lieku latinu gan iemetiet kabata,ja nu svetdien rita sveta mise,un staigas ar cepuri, a ko tad...Frown
 
admin
Es piedaavaaju plkst 6.00 Bergu Depo konkreeti benziintanka rajonaa. Gaidaam visus akadeemiskaas 15 min , tad mizojam uz Smiltenes krustu.

Peedeejaa bauma ... URSUS aka Guntis pievienosies pie Ceesu krustaa.
 
admin
Es solidaritaates peec nenjemshu pasi liidzi. Buus jauki paseedeet ar Gunti igaunju maizee :-D
 
Gints
Gints rakstīja:


Ja jābalso, es par vakariņām un brokastīm.


Braucu piektdien.
Labojis Gints uz 01-10-2012 14:11
 
aigars
Es arī solidarizējoties ar Gunti varu piebilst, ka vienreiz braucu uz copi Ikaunijā un ņēmu puiku līdzi bez pases, bet drošibas pēc paņēmu līdzi savas sievas pasi- ja kas- vismaz ir par ko pabazarēt ar robiņiem. Bet šinī barā braucot- vispār var laist pirkstus pa gaisu...Vēl mierinājumam- manam mocim šogad nav arī skates, un netaisos arī to darīt - vairāk adrenalīna. Un vispār mocim jau arī logā talonu neviens nelīmē...
 
palsmanietis
EU,VECI,aizmirsu 7.punktu un nevaru iemigt. JA ir kads foto reportieris, tad ludzu ierodies kaujas gataviba, pedeja bauma, ka Lasminas pie Palsmanes robezas jau sakot staties rinda....
 
turists
Guntis rakstīja:

visu atbalstu,visam par...

bet man nav... un bez viņas robežu šķērsot nedrīkst,arī kopijas nav...,
nav arī vecās... abas vēstniecībā.



Gunti varu pastāstīt no savas pieredzes, ka pirmais gadījums draud tikai ar pus stundu garu paskaidrojuma rakstīšanu, pēc kuras tu tāpat tiec ielaists draudzīgajā zemē. Tāka, no stress!
 
uldis_638
Tad tā arī paliek, kad 5dienas vakara braucēji tiekās pie Berģu depo 18:00?
 
aivarsz
Nu vecīši, izskatās, ka man, diemžēl, jāpalaiž garām tas lielā barā braucamais Lāsmiņpasākums. Es tad laikam kādu citu reizi mazliet intīmākā noskaņā un ar vienu Lāsmiņu aizbraukšu uz to Munameģi. Šoreiz mani veselība ir bikiņ piečakarējusi. Aizbraucu vairākdienu ekskursijā uz Gaiļezeru. Lai jums veicās.
 
Guntis
Aivar ! turies,parādi visām kaitēm PIGU !
 
aigars
Aivar, veseļojies. Tāpēc jau es arī rakstīju, ka par braukšnu jāatstāj kāds procentiņš rezervē. Protams par veselību neminēju ne vārda- laikam māņticība.
Par Gunti arī prieks, ka Lācis drosmi sasmēlies...
 
bargais
Būšu piektdienas vakarā. Ēdu un dzeru visu!Grin
 
andiss
Ja es pareizi saprotu, tad piektdiens braucēji no Rīgas puses tiekas Berģu Depo pulksten 18:00, tur pat tiekas arī sestdienas braucēji tikai 06:00!?
 
AldisK
Tad saprotu patreiz no Rigas piektdienas vakarā brauc:
1. Kaarlis
2. AldisK
3. Gints29
4. Gints
5. Pinku Janis
6. Uldis638
7 .ursus
Izbraucam no Berģu Depo 18.00 Protams akadēmiskās 15min. un Iespējams būs jāpagaida Kaarlis.
Sestdien no Palsmanes starts 9.00. Ja rīta braucēji paspē,j var iebraukt Palsmanē nolikt mantas. Jārēķinās ar laiku apmēram 30min. Ja laiks spiež, 10.00 sarunāts Elf pie Grūbes HES. Var braukt garām Palsmanes ceļam uzreiz uz Grūbes HES.
Obligāti!!! Smiltenes krustojumā visiem jāpiepilda pilnas, lidz lūpai bākas. Pēc tam iespēja dabūt benzīnu būs tikai kaut kur Igaunijā. Elfa piedāvātais aplis ir ap 250km. Padomājiet par kādu maizi pusdienām. Maza miestiņa kafejnīcā ar vienu pavāru, kurš katram uztaisīs porciju, būs liels laika patēriņš, ko mēs nevarēsim atļauties. Ja nu vienīgi gadās kaut kas padomju laika ēdnīcai lidzīgs.
Neaizmirstiet pases (kuriem ir), OCTA papīra formātā, kā arī eiriķus skaidrā veidā ne plastmasas kartēs. Cik?? Kā nu kurš domāt tērēt. Naudu vajadzēs benzīnam, lai tiktu Munameģa tornī, par pārējo nezinu varbūt vēl kaut kam.
Labojis Guntis uz 06-09-2012 19:45
 
Kaarlis
uldis_638 rakstīja:

Tad tā arī paliek, kad 5dienas vakara braucēji tiekās pie Berģu depo 18:00?

Tieši tā. Mazliet atjaunināju braucēju sarakstu- var noorientēties ceļa biedru pulciņā www.manajawa.lv/...#post_3317
Var sanākt piektdien satiksmes dēļ pakavēties, ja kas, došu ziņu. Ar blaķeni nevaru izspraukties cauri rindāmGrin
 
Iet uz forumu: