Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 2

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Izbrauciens caur Tīreļpurvam.
Kaarlis
laikam šogad viens no pēdējiem izbraucieniem- kas zin kā būs ar sniegu... Braucu nolūkā iepazīt apkārtni un teorētisko taisno ceļu no Olaines līdz Mārupei. Tāds tiešām eksistē un ir 11,5 km pēc skaitītāja. Pa ceļam apskatīts purva ezers un kvadraciklu izklaides vieta. Arī es nepalaidu garām iespēju pakārpīt smiltis un pārvarēt nogāzītes. Jāatzīmē ka viens velkošs, nodilis un šaurs ritenis ir švaks dzinējspēks. Klāt arī dažas bildes ieskatam.
img_9196.jpg img_9194.jpg img_9200.jpg img_9205_2.jpg img_9202.jpg
 
edmunds
Vismaz labi, ka neesmu vienīgais no furumiešiem, kuram ir spēcīga atkarība nobraukšanas un kas brauc pie plusiem un pie sausa asfalta.

Man gan ir praktiskā komponente - ja jāizbrauc Rīga no Sarkandaugavas, Pārdaugava, Centrs, Purčiks, atpakaļ uz Sarķeni, tad laika starpība mocim un auto ir ievērojama.
MC Wild Hogs!
 
aivarsz
Jāsaka, ka tu esi viens traks vīruks. Knapi, labākajā gadījumā, 4 grādi ārā, dažs labs saimnieks pat sāk par suņuku apžēloties... Laiž mājā iekšā. Tu rauj pa purviem. (Jeb, pašu sieva izdzina?) Vēl,bez tam, šodien tāda diena, kad kādi 90 % no Latvijas iedzīvotājiem staigā ar svecītēm pa kapiņiem, godinot sev kādreiz mīļos un aizgājušos ļaudis. Man ikgadējais pasākums- izvest sevi un savu māmiņu caur visiem galvenajiem Rīgas kapiņiem. Bija interesanti. Smile Noteikti novilku vairāk km kā tu, iekļaujot arī atsevišķus ekstrēmas braukšanas elementus, pat uz auto apgāšanās robežas..., lai spētu izbraukt pa bezceļu ārā no 1x gadā izbraucošo kaputantu autosavietojumiem.
Bildes nelikšu, ja drīkst. Smile
 
Iet uz forumu: