Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Retrotūrists 2013
djmaxx
Ļoti žēl, jo tā bija vienīgā brīvā nedēļa kad verējām tikt.
 
aivarsz
Jā... Pārskatīju savu darba kalendāru un sapratu, ka pēdējās izmaiņas Retrotūrista datumu sakarībā arī man liegs šo pasākumu apmeklēt. Atkal Tūristam kļūme plānošanā. Smile Izrādās, ka šajos datumos ir vēl kāds "mazmazītiņš" moto pasākums- MOTO GP posms iekš Sachsenring Vācu zemē, kur esmu spiests pabūt darba jautājumu sakarā, lai padzertos aliņu VIP būdiņā un aizvestu turp vēl kādu bariņu ar labākajiem mototehnikai paredzētās eļļas tirgotājiem (Oilmaster, saspringsti, un tu arī netiksi uz Retrotūristu). Pasākums tāds neliels, statistiski ar 130 000 ļaužu apmeklējumu dienā. Smile

Ar smaidu, diemžēl šoreiz tomēr nopietni. Bet, neraugoties uz tiešām neviltotu pretošanos šim braucienam, mani darba devēji šodien liedza man to prieku pabūt Ugālē kopā ar jums. Sad

Tādi tie fakti.
 
kurmis
"Atkal Tūristam kļūme plānošanā."? Nez kad vēl tūrist nolaidis šķībi, katrs kurš izsaka pretenzijas un pukstu, kaut uz ātro, bet pamēģiniet ātri uzmest uz papīra, kā jums izdotos noorganizēt šādu pasākumu! Pieņemu variantu, ka ja Tūristam daudz brauks augumā, viņš var pieņemt lēmumu vairs pasākumu neorganizēt un atgriezties savā sākotnējā tūrisma stilā, savā draugu kompānijā, man par to būtu tikai dziļas skumjas.

MOTO GP vai Dziesmu un deju svētki!
Nu Te tikai dvēseles nabags apsvērs domu ,kuru pasākumu apmeklēt!
 
oilmaster
Neviens jau neklūp virsū tūristam, es personīgi esmu nikns uz tiem tām personām, kas atcerējās ka viņiem jāiet uz dziesmu svētkiem tikai tagad, nevis, kad tika ielikts sākotnējais datums. "Mosties Latvju tauta!"
Mana situācija. Sākotnējā datumā draudzenes brālis plānoja precēties. Pie plānošanas teicu, ka šajā datumā nav versijas, jo man viens no gada foršākajiem pasākumiem, tad pārcēla datumu tā, lai tieku uz RT. Un tagat hop. Pārceltajā datumā ir kāzas kurās esmu vedējs.
Pamodās dziesminieki un sadir.a man iespēju piedalīties.
Ja k-kas Kurmi vēl nav skaidrs, tad netiek pārmests Mārcim vai k-ādā veidā apspriesti dziesmu svētki, bet ja Tu Kurmi esi viens no viņiem tad nodiršu es Tevi, jo nemāki plānot savu laiku un sačakarē citiem, tip izmantojot cēlu atrunu.

Paldies tiem, kuri nerēķinās ar citiem, kas atņēma man iespēju piedalīties, atsūtīšu kādu aliņu vakaram!
 
AldisK
Pilnīgi pareizi! Tāpat kā neiet runa par muguru liekšanu šveštautiešu priekšā, bet par mūsu apsolīto laiku, kad viņi ir saplānojuši savu braucienu. Nezinu kā Tev Kurmi, bet man ir ļoti svarīgi ko es kādam apsolu. to arī cenšos vienmēr izpildīt.
Labojis AldisK uz 15-03-2013 11:07
 
turists
Mana kļūda bija tā, ka jau sākotnēji neievērtēju dzesmusvētkus, vienkārši par tiem sevšķi neinteresējos un attiecīgi neiedomājos. Ir skaidrs, ka nav iespējams nospraust datumu, kurš derēs visiem. Esmu pieņēmis pamatotu un no man zināmiem apsvērumiem loģisku lēmumu, apzinoties, ka būs cilvēki kuriem tas neliksies pareizi. Atvainojos tiem, kuri šo izmaiņu dēļ netiks uz pasākumu.
 
Guntis
Visiem mīļs nebūsi.
 
Iet uz forumu: