Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
JAWAS un ČZ izstādē Motocikls 2013
aivarsz
Visiem sveiciens! Esiet laipni gaidīti no 5.- 7. aprīlim Ķīpsalā.

JAWA veikals un virkne ar foruma manajawa.lv aktīvistiem un restauratoriem, kopīgiem spēkiem, šobrīd ir radījuši ekspozīciju, ko prezentēs izstādē Motocikls 2013.

Izskatās, ka varēsim eksponēt ap 20 dažādu gada gājumu tehnikas vienību. Tā nav izklaide, tas ir pasmags darbs, lai kaut ko šādu radītu jums visiem par godu.

Mērķis ir promotēt mūsu kopīgo kustību, iedzīt citiem onkulīšiem sirdī sentimentu, kā arī vieta 3 dienu garumā, kur tikties un papļāpāt ar jums visiem.

Un vēl, bez tam- šī būs tā vieta un gadījums, kurā svinēsim Biedrības LATVIJAS JAWA KLUBS dzimšanu.
Jūs jautāsiet, kas tas tāds? Šobrīd, biedrība, jeb sabiedriskā organizācija, kuras dzimšanas nepieciešamību diktē dažādi apstākļi. Bet ar domu- lai mums visiem vieglāk nest tautās Jawa un Čz markas atpazīstamību, vienot mūs visus, kā arī veidot kopīgus pasākumus un tikšanās.

Tiekamies Jawa ekspozīcijā. Un, cerams, jau pavisam drīz- tiekamies uz ceļa!
Labojis aivarsz uz 03-04-2013 22:51
 
Dezinfektors
Notiekti piekāpšu Smile
 
Guntis
Gaidam ir 17.motocikli !!! ...
 
aivarsz
Jaaa, vecīši. Pēc pilnīgi trakām pēdējām 3 dienām manā dzīvē izstādes sakarībā, varu teikt, ka ekspozīcija ir savlaicīgi uzstādīta un gatava apskatei 99%.

Atlikušas vien dažas "ņedoģelkas". Stendā jāpastrādā ar putekļu sūcēju, atsevišķi mocīši vēl prasās pēc putekļu un netīrumu notīrīšanas, neesam vēl pielikuši tehnikas aprakstus. Pārējais viss IR! Tagad, gaidām tikai jūsu verdiktu par paveikto darbu. Uz šo brīdi varu teikt, ka šī gada izstāde kopumā ņemot, ne tuvu nebūs tā daudzkrāsainākā, pēdējo 5 gadu griezumā. BET! JAWA stends ir 3. lielākais, tūlīt aiz Eiropas HONDA un Kristera Serģa KSM (KTM) ekspozīcijām. Ar to atšķirību, ka mūsējais ir radies, tikai pateicoties pašu entuziasmam un labu draugu nesavtīgam atbalstam. URĀ!

Paldies!!! Visiem, kas šo pasākumu palīdzēja veidot. Paldies, arī tiem domu biedriem, kas padalījās ar savu tehniku. Paldies jums visiem, kas atnāks ciemos. Būs labi!

Bet vēl jāatceras, ka būs pāris traku dienu, lai šo ekspozīciju novāktu. Un ja kāds, kam saimniecībā ir buss, vai auto ar farkopu un piekabi, kurā var smukiņām pārvest kādu mocīti, nāktu mums palīgā svētdien pēc pieciem vakarā, mēs būtu dikten pateicīgi par atbalstu.
 
oilmaster
Nu, stends kapitāls. Droši var teikt, ka k-kas tāds ir pirmo reizi. Noskrējiens labs, pamaz sanāk gulēt pēdējās dienāsGrin
Paldies visiem, kas netaupa savu laiku līdzekļus un enerģiju, lai kas tāds taptu. Pašiem savs tusiņš un citiem prieks. Katrs motocikls ar savu stāstu un odziņu.
Gaidam ciemos!
Labojis oilmaster uz 05-04-2013 00:05
 
PinkuJanis
Šodien biju- redzēju!

Respect tiem vīriem, kas to paveica!
Stends ir līmenī! To novērtē arī apmeklētāji!

Ja kāds vēl šaubās - rekomendēju!

Jawas fani var lepoties!
dsc_0182.jpg dsc_0181.jpg
 
Classic
Arī biju,milzīgs PALDIES tiem cilvēkiem,kuri uzdāvināja pozitīvas emocijas apmeklētājiem izveidojot tādu stendu.Tiek parunāts ar cilvēku,un noskaidrotas pāris lietas par Jawu un uzzināts kaut kas jauns!
 
Guntis
content27-foto.inbox.lv/albums/g/guntisbrg/12-07-2006/P1070048.sized.jpg

pašiem savs pulieris Grin


[img]http://content27-foto.inbox.lv/albums/g/guntisbrg/12-07-2006/P1070036-1.sized.jpg[/img] is not a valid Image.

PALDIES ! Piņķu JĀNIM,VIENĪGAJAM !!! Kas apsveica KLUBU ! Smile
 
Jancic
Tikko pārrados mājās. Malači stends kā nevienam izstādē - vislabākais !!! Kaut uzspēju tikai apm. uz pusstundu, bet tas bija tā vērts, satikt domubiedrus / čomus. Emocijas kā parasti - ļoti augsti.
Raimi un Mārci neņemiet ļaunā, ka nepaliku lai cik vilinošs bija piedāvājums - rīt jāstrādā, tā nu ir.. Smile
350 / 360
350 / 634.7
 
Gerhard
one more photo
2_1.jpg
 
admin
Atbraucot no istādes, no gūtajām emocijām kritu valdzinājumā un izbraucos ar moci.Nu nevar sagaidīt to pavasari Smile
 
Dezinfektors
Arī biju piekāpis ciemos, satiku Kārli un štāba priekšnieku Raimondu.. Stends ideāls. Vīri baigo darbu ieguldījuši Smile arī vairs nevaru sagaidīt pavasari Grin
 
morgans
...nu to jau drošvien nepalaidīs garām liels JAWU cienītāju pulks.Stends tiešām labais.SmileReizēm pat ĻOTI cilvēku ielenkts. ....bet visumā moto izstāde bāla (nu tas mans vērtējums)
 
palsmanietis
sodien pabiju izstade un secinajums ir viens-bija divi stendi kur vareja ritigi piesiet aci -manas jawas stends un retro moto.paldies visiem,kuri piedalijas to tapsana.
 
Guntis
Viss nokopts,-Balle beigusies-.
Ceru,ka visiem patika.Vismaz man patika.

Paldies,arī tiem kas palīdzēja fiziski,liels darbiņš padarīts !
 
Gerhard
was nice
pic_0409.jpg pic_0406.jpg pic_0403.jpg pic_0402.jpg pic_0394.jpg

Labojis Gerhard uz 07-04-2013 21:03
 
Gerhard
and the future was on place too, and check all
001_3.jpg
 
AldisK
Nesen atgriezos mājās. Domāju, tiešām, mums izdevās labi. Paldies mūsu ideju ģeneratoriem Aivaram un Raimondam. Kā arī visiem pārējiem , kuri piedalījās, lai izstāde notiktu tik augstā līmenī. Kā arī apmeklētājiem,kuri ar savu klātbūtni apliecināja, ka tas bija ļoti vērtīgi.
 
bargais
Milzīgs darbs padarīts. Malači, veči!

Kopumā ņemot, izstāde pavāja-maz dalībnieku. Nezinātājam, parastajam apmeklētājam, radās iespaids, ka Latvijā ir 3 marku moto pārstāvji - Honda, KTM, Jawa.

Smērvielas un eļļas visiem moto - tikai MOTUL.

Kā saka,kas nepiedalījās-paši vainīgi!
 
aivarsz
Nu tad tā:

Ir vēls vakars, esmu apsēdies pie rakstāmmašīnas.

Paldies jums visiem, kas palīdzēja un piedalījās.

Manā izpratnē, mēs ļoti centāmies, lai pasākums būtu izdevies.Un sanāca! Vai ne?
 
Iet uz forumu: