Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
1.maijs retrosezonas atklāšana
ja
brālīgā foruma dalībnieki tiek laipni aicināti:[url]

http://www.retromoto.lv/forum/2013-g-retrosezonas-atklasana-1-maija-t9639.htm#133194[/url]
 
ja
www.gismeteo.lv/...6/#wdaily3
Labojis Jancic uz 29-04-2013 17:54
 
ja
2013. gada NAČ pirmais posms iesāksies ar tradicionālo un daudzu skatītāju gaidīto Retro Moto braucienu. Vīri piekūpinās trasi ar saviem nopucētajiem un līdz pilnībai saķīlētajiem veclaicīgajiem močiem un mopēdiem. Varēsim apskatīt padomijas, kā arī pasaules veikumu motoindustrijā no pagājušā gadsimta. Saostīties divtaktu dzinēja zilo dūmu smaržu un dzirdēt daudziem tik patīkamās un atmiņas raisošās motora skaņas. Brauciena noslēgumā visi interesenti varēs aplūkot klātienē katru no braucamrīkiem.

Kā „vecie drapaki” nobrauks, tā uzreiz trasē dosies galvenie šī pasākuma varoņi, motosportisti. No sākuma Tautas klase, kurā brauc visdažādākie motocikli ar dažādiem motora tilpumiem, jaudām un vairāk vai mazāk pieredzējuši braucēji. Pēc tam meistaru klase, kurā jau brauc sevi pierādījuši braucēji ar daudz vairāk motosportam sagatavotu tehniku. Starplaikā starp pirmo un otro sportistu braucienu notiks divi izklaides braucieni. Nevienā brīdī netiek apgalvots, ka šajos divos braucienos nebūs cīņas un azarta. Viss tas būs, tikai uz strīpas stāsies motocikli, kurus mēs esam pieraduši redzēt citos apstākļos un galīgi ne sportam būvētus. Pirmais brauciens, lielie, skaļie un varenie čoperi. Šogad čoperi parādīsies trijos, no pieciem sezonas posmiem. Hroms žilbinās acis un izpūtēji, kāpšļi, dugas metīs dzirksteles, līkumos strīķējoties gar asfaltu. Pēc ar uzšuvēm pārklāto ādas apģērbos ietērpto vīru brauciena, starta vietas ieņems Streetfighters.lv brauciena dalībnieki. Streetfighters.lv ir moto entuziastu apvienība, kas piedāvā ikvienam, kurš ir kādreiz sapņojis izbaudīt trases šarmu un dažādu, tikai viņam zināmu, iemeslu pēc nav nostājies uz starta līnijas, izbaudīt sacensību garu un iegūt fantastiskās izjūtas un adrenalīna devu, kuru dod brauciens sacensībās. Brauciena starts arī ir paredzēts netradicionāls, ar mazu ievada uzdevumu un noslāpētu motociklu. Sacensības notiks ar nedaudz citādākiem noteikumiem, starta vieta tiks izlozēta un balvu iegūs katrs brauciena dalībnieks. Sīkāku informāciju par šo braucienu varat izlasīt apmeklējot www.streetfighters.lv

Noslēgumā notiks abi sportistu braucieni, kuros tad arī noskaidrosies sacensību uzvarētāji Tautas un Meistaru klasēs. Tad jau apbalvošana, šampanietis, balvas, uzrunas un ovācijas.

Dienas noslēgumā varēsiet noskatīties Supermoto Latvijas Čempionāta braucienus. Puikas strīķēs asfaltu un sacels grants putekļus, leks pāri tramplīniem un plakaniski liks līkumos savus braucamos.

Gaidām visus moto entuziastus, atbalstītājus un tos, kuriem kaut cik asinīs ir benzīns uz sezonas sākuma svētkiem. Apsolām, ka diena būs interesanta un spraigu izjūtu pavadīta.
 
admin
Būsim pofig kāds laiks Wink Vismaz es un 'papa' Guntis...
 
daigars
Sveiki !!! A kurš var pateikt cikos ir jābūt 1 maijā biķerniekos,kā dalībniekam ar jawiņu.Smile
 
Guntis
Te neviens Biķerniekos nebūs. Tev jāmeklē cita mājas lapa un cits pasākumu kalendārs.
Mēs būsim 333 trasē.
 
oilmaster
www.manajawa.lv/...ead_id=408

Kušš, kušš Gunti. Ir paralēli divi pasākumi. Katram ir brīva izvēla uz kurieni braukt vai nekur nebraukt vispār.
 
AldisK
Mēs ar Gintu no Kandavas braucam uz retroatklāšanu. jāizbrauc no Kandavas 7,30, Varbūt kāds vēlas pa ceļam piebiedroties.
 
aivarsz
Es centīšos starp 9.00 un 9.30 pieskriet pie Ulbrokādas. Nevaru atļauties ziedot visu dienu pasākumam, jo diena jau saplānota iepriekš, bet rīta cēlienu gribētos apmeklēt. Uz tikšanos.
 
Kaarlis
Bija jau izveidojusies tradīcija šos pasākumus apmeklēt, taču šoreiz nāksies izlaist. Pārējiem veiksmi un lai veicās pelnot punktus! www.retromoto.lv/...-t9621.htm
 
oilmaster
Tikko tika uzkurbulēts 354. Vēl nekas nav tā īsti baudīts, bet plānojās rīt būt klāt.
Rīt vēl jāprecizē, bet uz 15.00 Biķerniekos Tomasa starts, tur arī plānoju pabūt.
 
aivarsz
oilmaster rakstīja:

Tikko tika uzkurbulēts 354. Vēl nekas nav tā īsti baudīts, bet plānojās rīt būt klāt.
Rīt vēl jāprecizē, bet uz 15.00 Biķerniekos Tomasa starts, tur arī plānoju pabūt.


Raimi, Tu tomēr uz Biķerniekiem... Pie moto čempioniem zelta mopēda, skūteru, superšosejas veco mocīšu pavēlnekiem... Nav jau peļami. Būs pa smuko, gan jau.

Retro moto++ ļaudis vairāk tomēr ir sataisījušies pie Jāņa Liņķa kunga aktivitātēm, uz LAMSF ex prezidenta Agarska k-ga pēdējo federācijas ukazu ignorējošās daļas. Tas ir- Retro Moto, Durka ietvaros, ar MCA memberu dalību sezonas atklāšanā trijniekos. Mazliet kutelīgs jautājums. It kā beidzies, it kā nē... Šobrīd, neadekvāta situācija kas skar, vēl aizvien, arī Retrutūristu 2013.
 
bargais
Madonā patreiz ap nulle grādu, bet nesnieg. Tas priecē. Pēc īsa brīža izbraucu. Cerams galā kāds no moča nocelsGrin
 
AldisK
Laiks skaists, saulīte pa zemes virsu staigā! Lēnām ģērbjos un drīz izbraukšu.
 
aivarsz
Ar fočēšanu neaizrāvos, bet dažas bildītes atskatam no kalna gala.
3.jpg 2_3.jpg 1.jpg

Labojis aivarsz uz 01-05-2013 14:52
 
Guntis
Bija smuki,man patika.
Varbūt ka katru gadu viens un tas pats,bet pāris reizes gadā ir tik jauki
satikt draugus un ietusēt(kaut nedaudz) Smile

P.S. vokarā izbraucu ar 634,labāk nebūtu to darījis.... Grin
jaudīga,ērta un utt Pfft
 
aivarsz
Guntis rakstīja:

Bija smuki,man patika.
Varbūt ka katru gadu viens un tas pats,bet pāris reizes gadā ir tik jauki
satikt draugus un ietusēt(kaut nedaudz) Smile

P.S. vokarā izbraucu ar 634,labāk nebūtu to darījis.... Grin
jaudīga,ērta un utt Pfft


Gunti, tā vecā Jawiņa jau tavam rumpim tāds ķēms vien ir. Vai nu glabā pensijas fondam, vai sit gaisā. Tava 634. iet lopā (360, gan dikti daudz neatpaliek)! Atceros no pagājušā gada, kad bija tas gods mazliet izbraukt.

Labais stāsts, ko vēroju 333 kalna galā, Jawa solobraucēju ietvaros- bija pārliecinoša vizuāla spice AldisK, Bargais, Krišjānis un Guntis uz "minimokika".

Pārējie bija, vismaz, līmeni zemāk. Smukākie uzlēcieni kalna galā- Bargajam un Aldim. Bet, Krišjānis brauca ar piekabi, un tu uz mazmopēda. Toties, visu cieņu, ja pareizi atceros, mopēdistam Mārim, kas ar piededzinātu sajūgu pusceļā un noslāpušu Rīdziņu, tomēr tika uzstumjoties kalna galā. Tas bija cienījami. Pārliecinošs bija arī skaistās CZ īpašnieks no Kurzemes Jūrmalciemu gala. Smagā tehnika- Bubuu un lielais matainais Dņepr users (sorry, nezinu vārdu). Pa smuko. Pārliecinoši. Tie ir tie īstie motociklisti, nevis "parketņiki". Smile
 
Guntis
Interesanti kā Aldim lēciens beidzās? Kā ir ar nestrādājošu dakšu braukt?
Vai pa asfaltu nekā traka? Es pat neievēroju,kamēr neieraudzīju veselu baru pie moto.
 
ja
content8-foto.inbox.lv/albums/s/sentingus/01-05-2013/IMG-7463.sized.jpg

Paldies visiem kas bija kopā!
 
AldisK
Guntis rakstīja:

Interesanti kā Aldim lēciens beidzās? Kā ir ar nestrādājošu dakšu braukt?
Vai pa asfaltu nekā traka? Es pat neievēroju,kamēr neieraudzīju veselu baru pie moto.

Nekāds komforts jau nebija. Ļoti jāuzmanās no lielākām bedrēm. Labi vismaz, ka ceļš uz Venstpils pusi diezgan līdzens.
Kārtējo reizi Merfijam taisnība, ekstrēmie gājieni gludi nebeidzas, Mārcis nokāva Čezetu, man dakša. Vakar nemaz neskatījos, noliku garāžā un miers.
 
Iet uz forumu: