Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Pāvilostas pilsetas svetki 2013
Kripsis
Kā jau ierast, arī šogad 18.maijā Pāvilostas pilsētas svētku ietvaros notiks moto-velo parāde.Pēc parādes arī notiks orientēšanās, orientēšanās nosaukums būs "foto medības", proti, uzdevums būs noteiktā laika Pāvilostas pilsētas teritorijā uzņemt foto pie noteiktas vietas, kas būs atzīmētas kartē un Jums izsniegtas.Atšķirībā no pagājuša gada, nebūs komandas, bet katra moto vienība startēs pati par sevi, līdz ar to uz vienu moto vienību ir nepieciešams viens foto aparāts,telefons vai cita ierīce ar, kuru var uzņemt foto.Vēl ir nepieciešams vads, lai mēs varētu no Jums saņemt bildes ko būsiet uzņēmuši orientējoties.Tas pagaidām būtu arī viss, aptuvenos laikus var apskatīt afišā, protams, tie varētu mainīties, bet visu informāciju, kas būs nepieciešama šeit ar laiku ievietošu. Arī pievienošu Pāvilostas pilsētas svētku programmu, lai redzētu, kas cits notiek pa dienu. Apbalvošana varētu būt ~15:00, kā jau teicu, laiki var mainīties, pie apbalvošanas varēs mieloties ar zivju zupu un ar Pāvilostai raksturīgām balvām tiks apbalvoti orientēšanās uzvarētāji.

Pasākuma nolikums

• Moto parāde un moto orientēšanās Pāvilostas pilsētas ietvaros 18.maijā, reģistrācija no plkst. 11:30, Pāvilostas pilsētas stadionā
• Moto parādē un orientēšanās sacensībās drīkst piedalīties visi motocikli bez vecuma ierobežojumiem, taču pie orientēšanās motocikli tiks dalīti divās grupas, motocikli, kuri vecāki par 25 gadiem un otrā grupa tiks iedalīti pārējie motocikli.
• Moto vadītājam ir jābūt aizsarg ķiverei, cimdiem, brillēm un ieteicams arī apģērbs un noformējums atbilstoši tehnikas laikam.
• Motociklam ir jāatbilst CSN noteikumiem, par tehnikas neatbilstību, un jebkādām ar šo faktu saistītām sekām atbild konkrētās tehnikas īpašnieks.
• Aizliegts piedalīties ar motociklu, kura tehniskas stāvoklis jebkādā veidā rada draudus apkārtējiem un arī, ja netiek ievērots, kāds no šiem punktiem.
• Motociklam ir jābūt derīgai tehniskais apskatei, braucējam atbilstošas kategorijas vadītāja apliecībai un jāievēro visi CSN noteikumi, par visiem noteikuma pārkāpumiem atbild moto vadītājs.
• Moto pasākums ir bezmaksas. Vakarā, pilsētas svētku noslēgumā notiks balle Pāvilostas K/N, iepriekš piesakoties ir iespēja rezervēt galdiņu un arī rezervēt naktsmājas.
• Papildus informācijai : +37125464071.Edgars. vai edgars456@gmail.com.
image.jpg
 
Jancic
Kurš vēl sestdien uz Pāvilostu???
No Ventspils viens bariņš brauc.
350 / 360
350 / 634.7
 
oilmaster
Ja godīgi, tad es labprāt, bet datums man neder. Būšu ārpus LV.
 
AldisK
Šoreiz nesanāks. Man, nepareizais datums ārpus ģimenes pasākumiem.
 
Kaarlis
Kā tad veicās Latvijas otrā galā? Gaidam atskaņas.
 
Kripsis
Sakara ar moto tiesību likšanu, kuras vakar tika nokārtotas īsti nebija laika pieķerties, bet labs nāk ar gaidīšanu.

Tātad, pēc manām domām pasākums izdevies, laiks pa dienu mūs ļoti lutināja, līdz ar apbalvošanās beigšanu, tomēr daži dabuja lietu, bet pēc tāda karstuma, tas pat mazliet bija nepieciešams. Kopumā piedalījās 35 moto vienības gan vecie motocikli, gan jaunie.
Orientēšanās sacensībās piedalījās 7 retro motocikli,4 jaunie motocikli un ZAZ 968, kuram arī tika pasniegta balva par piedalīšanos. Visi rezultāti tabulā, iezīmēti ar zaļu ir jaunie motocikli.
content28-foto.inbox.lv/albums/e/edgars456/21-05-2013-2/Re-istr-cija-j.jpg
Tā kā tā bija foto orientēšanas, tad, lai katrs kontrolpunkts tiktu ieskaitīts bija savs spēkrats jānofotogrāfē uz attiecīgās vietas fona.
Vietas, kuras bija jāapmeklē.content28-foto.inbox.lv/albums/e/edgars456/21-05-2013/kp866-pavilosta-20.gif

Bildes ar kontrolpunktu objektiem un mocīšiem.
plus.google.com/...banner=pwa
Un šeit visa pasākuma fotogrāfijas.
plus.google.com/...banner=pwa

Paldies visiem, kuri izbrīvēja šo dienu un atbrauca pie mums ciemos.Tiekamies citos pasākumos!!!

P.S Visi, kuriem ir bildes - padalāmies Smile
Labojis aivarsz uz 21-05-2013 22:40
 
Jancic
Starp citu šo bildi es tā īpaši centos Krišjānim par godu, lai būtu saprotamas manas emocijas, kuras bija pat stipri virs fonā redzamā objekta.Grin

lh6.googleusercontent.com/-Cdv3RoB4yMo/UZundbT9VxI/AAAAAAAAHDQ/00W69S2b32w/w845-h563-no/DSCF1023.JPG
350 / 360
350 / 634.7
 
Iet uz forumu: