Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Moto Sezonas Atklāšana 2013
Kaarlis
Hei! Šogad tā pat kā pagājušajā gadā pievienosimies visai lielajai moto saimei sezonas atklāšanas parādes braucienā. Tas notiks 27. aprīlī un sāksies no Zaķusalas.
Sikāka informācija drīzumā sekos.
 
turists
content28-foto.inbox.lv/albums/r/retroturists/30-03-2012/JAWA-2013-atklashana.gif
 
Jancic
No Ventspils un Pāvilostas, pagaidām ir 3 motocikli. Kurzemes puses Jawa / CZ īpašnieki, ja domājat braukt (pareizāk - nedomājiet IR jābrauc!!!), padodiet ziņu, brauksim kopā. Smile
350 / 360
350 / 634.7
 
aivarsz
Stāsts no MCA aprindām Motopower atreferējumā.. Jawa lietotājiem, mazliet atšķirīgs. Bet, izlasīt nebūs lieki.

Katru gada aprīļa pēdējā sestdienā tradicionāli motobraucēji izbrauc no savām garāžām, šķūnīšiem, ziemas migām ar spēkratiem, lai dotos sezonas atklāšanas parādē. Šogad motobraucēji oficiāli sezonu atklās 27. aprīlī ar parādi Rīgas ielās. Lai palīdzētu laicīgi saplānot dienu un brauciena maršrutus, Motoklubu asociācija informē gan motociklistus, gan pilsētniekus par motoparādes laikiem un norises maršrutu.
10.30-11.00 - Motociklisti no motoklubiem pulcēsies DUS „Gotika auto” uz Jūrmalas šosejas (virzienā Lielupe, pie Babītes labajā pusē), lai dotos bojā gājušo motobraucēju piemiņas braucienā uz Lielupes tiltu.
12.00-12.30 - pulcēšanās Zaķusalā pie LVRTC torņa, stājoties kolonnā, nekavējot sabiedriskā transporta kustību.
13.00-13.45 – „Motosezona 2013” atklāšanas kolonnas starts MCA klubu vadībā, pievienojoties citiem motobraucējiem.
Brauciena maršruts: Zaķusala (LVRTC tornis) – Salu tilts – Lāčplēša iela - Brīvības iela – Brīvības gatve – Šmerļa iela – Biķernieku sporta bāze no Šmerļa ielas puses.

Šajā brīdiī, pie Motormuzeja, stāvlaukumā, Jawa biedri atdalās.

13.45-17.00 – „Motosezona 2013” atklāšanas pasākums Biķernieku kompleksajā sporta bāze. Programmā: dragreiss, motociklu demo braucieni, jauno moču ekspozīcijas un pavasarīga ņemšanās.
Braukšanas instrukcija motobraucējiem! Kolonnā motociklisti brauc pa trīs, nemainot atrašanās vietu kolonnā un ievērojot distanci (smaidošo seju jāredz priekšā braucošā motocikla labajā atpakaļskata spogulītī). Lai brauciens nebeigtos ar „asfalta slimību”, skatāmies uz meitenēm samērīgās devās, nenovēršot uzmanību no priekšābraucošā motocikla stopsignāla.
Ieteikumi Rīgas iedzīvotājiem un viesiem! Motociklisti priecāsies par Jūsu atbalstu „Motosezona 2013” atklāšanas svētkos un izpratni par neērtībām, kas radīsies, kolonnai pārvietojoties ar Rīgas ielām. Kolonnas brauciena laikā nemēģiniet šķērsot brauktuvi, jo tas apdraud gan Jūsu, gan motociklistu drošību.
 
strafer
Kāpēc šogad izmainīts maršruts??? Sad
 
Guntis
To nu gan labāk jautā Frīdim...ne mums Grin
Gan jau maršrutu nesaskaņoja.
 
aivarsz
strafer rakstīja:

Kāpēc šogad izmainīts maršruts??? Sad


Maršruts no kurienes uz kurieni pēdējos gados? Neiebraucu? Zaķusala vecajā vietā, BKSB tieši tāpat. Pa Avotu ielu kolonna nebrauks pret vilnu. Pēdējo daudzo gadu laikā, atskaitot izņēmumu ar galapunktu Jūrmalā, pēc pāris gadiem Ādažu poligonā, pa lielam nekas nemainās.Mo kolonna no gadu gadā pamatā brauc pa savām atstrādātajām tramvaja sliedēm. Zaķusala- Biķernieki.
 
Kaarlis
Maršruts sanāk izmainīts jo agrāk gāja pa diviem tiltiem, šogad laikam pa taisno pāri Daugavai.
 
aivarsz
Jā, tikko to tiešām pamanīju. Netiek noslogots Vanšu tilts, lai neparalizētu kustību pāri 3 Daugavas pārvadiem, akmens tiltu ieskaitot, stundas garumā. Varbūt, ka laba ideja. Bet Salinieks dabūs trūkties. Čūskas aste bremzēs to galvu uz tilta, ja Zaķusala, Mūkusalas aplis, Salu tilts, virzienā uz centru.
 
marcux
Kāds ar Jawu caur Saldu brauks uz šo pasākumu?
 
Jancic
Mēs varam caur Kuldīgu izbraukt, ja tas tev der, bet liekas, ka tev tas arī sanāk lielāks līkums, ja līdz Kuldīgai jābrauc.
350 / 360
350 / 634.7
 
palsmanietis
hei vidzemnieki! kuri taisas braukt uz rigu varbut varam savakties Berzukroga lai jautraks cels lidz rigai?
 
aivarsz
Juri, Vidzemniekiem, varbūt, dienu iepriekš jāuztaisa talka Madonas novadā pie Bargā, jāizrok garāža no sniega, lai arī Andris tiek izbraucienā. Smile
 
bargais
Sniegs nokusa! Gandrīz viss. Baidos,ka caur Bērzkrogu nebraukšu dēļ bedrainā ceļa-tad jau labāk pa zeminieku
 
aivarsz
bargais rakstīja:

Sniegs nokusa! Gandrīz viss. Baidos,ka caur Bērzkrogu nebraukšu dēļ bedrainā ceļa-tad jau labāk pa zeminieku


Šodien garas ekskursijas ietvaros pabiju arī Gaiziņā. Slēpot vēl var, ko arī cilvēki vēl dara. Ja rīt viss labi sanāks, ir doma ar kanoe nobraukt kādu gabalu pa Ogres upes kafijas brūnajiem ūdeņiem. Pēc tam, ar to pašu kanoe nobraukt Gaiziņkalnā no Lielās Golgātas. Kā jums?

Par Bargā ceļu uz Bērzkrogu. Bļin. Šodien izbraucu. Visi, kas draudzējās ar veselo saprātu, un vēl bez tam, pārvietojas ar mocīti- TUR NEBRAUCIET!
 
marcux
Jancic rakstīja:

Mēs varam caur Kuldīgu izbraukt, ja tas tev der, bet liekas, ka tev tas arī sanāk lielāks līkums, ja līdz Kuldīgai jābrauc.


Jā Kuldīga man nesanāk pa ceļam, ir pieteikušies ceļabiedri viens ar Dominatoru, otrs ar ZXR 400 Grin Grin
 
Jancic
Tad tiekamies pulcēšanās vietā - Nestē!
350 / 360
350 / 634.7
 
AldisK
Jancic rakstīja:

Tad tiekamies pulcēšanās vietā - Nestē!

Tad jau sabīdam laikus pie Kandavas Statoila?
 
Jancic
Ar tevi un pārējiem Kandavas apkaimes jawistiem, pat bez liekas prātošnas, bija doma ka jātiekas Kandavas statoilā, likās pašsaprotami... Smile
350 / 360
350 / 634.7
 
marcux
Jancic rakstīja:

Tad tiekamies pulcēšanās vietā - Nestē!


Varat lūdzu noprecizēt kur un cikos?
Patinam forumu uz augšu un izlasām, kas rakstīts plakātā. Vai vienkārši apskatam plakātu galerijā! (Aivarsz) Vēlreiz! NESTE DUS, Blakus K-RAUTA, Mūkusalas ielas aplī, jeb Lucavsalas ielā 1, no plkst. 11.00 līdz 11.45, pēc tam, visi kopā, bariņā uz Zaķusalā rezervēto placi pie MOTUL karoga.
Labojis aivarsz uz 24-04-2013 21:28
 
Iet uz forumu: