Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 3

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Moto Sezonas Atklāšana 2013
Kaarlis
Šodien darbā tika pārspriesti laika ziņu portāli- mans kopsavilkums par pagājušo gadu- būtu uzticējies laika ziņām, pus vasaru ar mašīnu būtu nobraukājis. Arī uz šodienu attiecās tas pats- Rīga un atpakaļ -pa sauso.
Un drusku tam Frīdim taisnība vien ir. Parketa tūristi- ha ha!Grin
 
aigars
Rīdzinieki + Rīgas laucinieki + Frīdis --- di...ji !!!
 
aivarsz
Beidz apcelties Aigar! Smile Būšu klāt, neatkarīgi no tā, vai +39, vai - 15 grādus sola meteorologi dažādie. Lietus, sniegs. tornado, vai cunami. Man po. Visu cieņu tiem, kam tālu jābrauc, un laika apstākļi biedē. Tiksimies citu reizi. Bet, uz gastronomiju ĀRA ĒSTUVĒ Kūriņš jau var atskriet arī ar auto, ja gribās patusēt.Tādēļ, ja rodas ideja uz plkst. 16.00 piebraukt, uzzvaniet man, vēlams laikā starp 14.00 un 15.00, kamēr burzīsimies pie motormuzeja. Aivars- 29336688. Tiekamies!
 
Guntis
+3 stiprs lietus(ap 7:00)... Rīga
 
bargais
+0 stiprs sniegs ar lietu (ap 8:00)... MadonaSad. Dieviņš laikam savu Jawu pārdevisFrown
 
Gerhard
4 + daži pilieni lietus, Balozi
 
turists
A es tiko atbraucu no darba.. pabeidzu skrūvēt moci.. ar ko braukt ir.. Smile jānomazgājas drusku jāpaguļ un jālaiž.. ta jau manīs kā būs Smile
 
admin
Ir motociklisti un ir motobraucēji. Es braucu. Biju izlēmis braukt ar bērnu un citu moci...tagad saprotu ka jābrauc ar javu, jo mūsu rindas sarūk. Būšu pusdivpadsmitos Nestē.
 
KarlisV
Laiks ir labs +2C, lietus. Rīgas laucinieki, dodas ceļā līdz mērķim 100km
 
Kaarlis
+3 un līst kā pa jāņiem. Domās apceru ainiņu kā pa ielu lepni brauc bariņš slapju motociklistu, blenž uz tik pat slapjiem un dubļainiem talciniekiem un apmainās negantiem skatieniemGrin
Var redzēt- tas vecais tur augšā nav no moto saimes... Grin Laucinieku vietā es arī tikai dziļāk ierušinātos spilvenos, taču tepat pa pierīgu kāpēc nepaampelēties?
Dežūrēšu pa Nesti, slogošu kafijas aparātu...
 
marcux
Nobraukti aptuveni 130 km pa lietu, kājas, rokas galīgi slapjas, nedaudz auksts,bet tā viss baigi forši... Smile

Drīz startēju tālāk no Jelgavas! Uz tikšanos! Wink
 
modza
+3, un no rīta nepārtraukti līst. Brīžiem pat ļoti intensīvi. Nudien neapskaužu tos biedrus, kuri sadūšojās šodien doties ceļā! Lai sausas bikses jums....Grin
 
aigars
Es gan apskaužu to drosmi un izturību, pats gan nevēlos to izbaudīt, jo jāpavada visa diena gandrīz pie +5 grādiem. Sekas var būt ilgstošas..., zinot savu imunitātiShock Ir jau jaunībā klabināts arī pie -25 bez speciālā apģērba - pufaicenēs, - tagad to visu tikai izjūt.
 
Guntis
Nosalu kā suns Pfft Bijām nedaudz? Drīzāk DAUDZ !

14 manajawa +3 retrojawa+ 1 nezinu kur ieskaitīt Jawists bet ar kaut kādu kreiso aparātu Pfft
 
morgans
Malači Vīri!!! Smile Drusku apskatītas bildes mēdijos. Esat arī JŪS nokļuvuši foto objektīvos. Vienā video izdevās saskaitīt 20 jawas.
Labojis morgans uz 27-04-2013 19:32
 
admin
Bij labais! Paldies Aivaram par līdzpaņemto pipariņu - vismaz atgrieza puikām dzīvesprieku Smile
 
Kaarlis
Milzīgs paldies visiem tiem, kas bija ar mieru samirkt un mērot ceļu uz pasākumu! Mūsu bija vairak kā 20 vienību markas ietvaros. Kārtējo reizi esam pietiekoši uzstājīgi pierādijuši pārējai moto pasaulei savu eksistenci un novēlu visiem: "Tā tikai turēt!" Šodiena pierāda ka Jawas dīdītāji nav nosmacējami nedz ar dūmiem, nedz arī noslīcināmi ūdenī! Uz tiksanos nākamajā pasākumā kuru rīkosim šā gada 11. maijā un par to informēšu rīt.Wink
 
aivarsz
Kārlis ir pateicis perfekti. Visu cieņu visiem dalībniekiem. Jo īpaši, onkulīšiem no tāliem reģioniem.
Piezīme īpaši Guntim- nākamais pirkums, obligāti, ir lietus kombinezons, ja esi izlēmis braukt uz nekurieni Norvēģijā. Un lietus cimdi. Neatsverama lieta. Daudzi izjuta zināmu diskomfortu. Es, gandrīz, nē. Mans šodienas ietērps, paraugoties termometrā un debesīs: sļēpotāja vieglā pilnā termoveļa. ,Halvarssons MC tekstils ar lietus oderi. Un viengabala MC lietus ģērbs. Tādējādi satuntulēts, var braukt ar baudu. Pilnā ķivere(laba) arī, bez tam, aukstumā nav aizvietojama. Bez pārgudrām pamācībām- paldies jums visiem, ka bijāt.
eduards-bemberi.jpg guntis_un_aleksejs.jpg karlisv.jpg spark.jpg

Labojis aivarsz uz 28-04-2013 12:19
 
aivarsz
Vēl mazliet foto:
aivarkaarlis.jpg georgijs.jpg retrojawa_110.jpg andrew.jpg
 
morgans
Šeit arī vīri kā ozoli!!! fotki.lv/...M5LlkoXEQ=
 
Iet uz forumu: