Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
Kastaņziedu pasākums Palsmanē
palsmanietis
Labvakar,veci,seviski tie,kas pagajusaja sezona pie Lasminas vecasmammas atstaja kasti alus!!! Ka jau soliju,tad si gada 1.junija uzaicinu visus "MANA JAWA" biedrus ar draudzenem uz "Kastanziedu meklesanas zalumballi". vakara gaita varesiet izsudzet vecos grekus Palsmanes MUKENEM un sanemt vinu svetibu (jauniem grekiem) spraigajiem sis sezonas izbraucieniem,pec tam baudit dazadas "tejinas"ko pasniegs istas GEISHAS.. Vislabakie Palsmanes muzikanti speles un dziedas lidz rita gaismai. Pa bridim uzkodisim kaimina jera cepeti,ko noskalosim ar otra kaimina vininu vai perno alu... un lai saprastu uz kuru pusi majas,spersim gaisa SALUTU. ceriba ar jums kopa papriecaties Palsmanes "KRAMPISOS" 1.junija 7.vakara. Lasminas vecamamma 29215265.Wink
Labojis AldisK uz 27-05-2013 08:22
 
AldisK
Lai, varētu saprast braucēju skaitu, pierakstāmies šeit, vai man Pm.

1.Aldis+ Lāsmiņa
2. Bargais
3. Aivarsz & Lāsmiņa. Bet, vēl nevaru teikt 100%. Kad būs skaidrs, izlabošu komentāru.
4. Pēteris
5.Pinkujanis+ Lāsmiņa?
6. Kārlis+ Lāsmiņa
7.Rolands (uleens)+Lāsmiņa
Labojis bargais uz 31-05-2013 15:10
 
Kaarlis
Saskaņā ar Pētera ieteikumu briest doma nebraukt vis taisno un garlaicīgo ceļu- vidzemes šoseju bet gan palīkumot pa citiem, maz brauktākiem un palūkot Latvijas āres padarot braucienu interesantāku. Atliek vienoties par tikšanās punktu un laiku- teorētiskā versija ir 16.00 Siguldā. Kādas domas citiem?
 
bargais
Es varu pievienoties Cēsīs vai Priekuļos, ja tas ir pa ceļam
 
Peteris
Kaarlis rakstīja:

Saskaņā ar Pētera ieteikumu briest doma nebraukt vis taisno un garlaicīgo ceļu- vidzemes šoseju bet gan palīkumot pa citiem, maz brauktākiem un palūkot Latvijas āres padarot braucienu interesantāku. Atliek vienoties par tikšanās punktu un laiku- teorētiskā versija ir 16.00 Siguldā.
Kādas domas citiem?


Četros būtu beidzamais laiks, kad satikties Siguldā ! Priekšlikums : Sigulda - Inciems - Stalbe - Cēsis - Priekuļi - Bērzkrogs - Vecpiebalga - Jaunpiebalga - Dukuļi - Rēveļi - Variņi - Palsmane. T.i. = 155 km : 3 = 52 km/h
 
Kaarlis
Pa ceļam jāieskrien Vangažos paciemoties pie Brāļa.
Kurā vietā Siguldā tiekamies?
 
Peteris
Kaarlis rakstīja:

Pa ceļam jāieskrien Vangažos paciemoties pie Brāļa.
Kurā vietā Siguldā tiekamies?


Tiekamies pie Raibā suņa - Mālpils ceļš !
 
palsmanietis
brauciet ka gribat,bet 18:45 mociem jabut noliktiem stavvieta "krampisi"jo 19:00 IR OFICIALAIS SAKUMS!!!!Smile
 
Kaarlis
465 kilometru garas pozitīvas emocijas- tas ir daudz vai maz?
 
AldisK
Šoreiz apstākļu spiests šo pasākumu pavadīju kopā ar visiem, bet ne uz jawas. Pasākums augstā līmenī ar mūķenēm un geišām. Kā latviešu tautas pasakās "Svētki notika trīs dienas, es ar tur biju ēdu un dzēru"vienigi ar to atšķirību, ka pasakās parasti vis s ēdiens un dzēriens gar bārdu notecēja, bet šeit nekas nenotecēja. Piedevām vēl dejas un salūts. Emocijās ļoti pozitīvas.
Paldies mājas Samniecei un Saimniekam par šo lielisko iespēju.
Inboxsā dažas manas bildes un video no mana fotoaparāta.
foto.inbox.lv/...013-junijs
 
aivarsz
Bija ļoti sirsnīgs un piedzīvojumiem bagāts divdiennieks. Satikti daudzi jauki un bezgala kolorīti ļauži. Šeit gribētos sacīt neizsakāmi milzīgo paldies Lāsmiņu vecmāmiņai, kas to visu trādirīdi bija samenedžējusi tā, lai no Palsmanes līdz Briselei maz neliekās! Un, lai Juris saņem veselu vagonu ar pozitīviem pžrsteigumiem.

Paldies jums par visiem foršajiem brīžiem, ko izbaudījām jūsmājās. Sveicieni mūķenēm un geišām. Tā bija riktīgi augsta klase! Ar odziņu. Muzikantonkuļiem- vajadzētu bikiņ aiziet uz to vella kalpu dāmu klosteri. (Es ne jau par to, ko jūs iedomājieties.) Vokālās un aranžējumu lietas var un vajadzētu pamācīties.

Ceru, ka arī Jawisti nepalika kaunā, centāmies pa kādam pigoram sniegt arī no savas puses, pasākuma ietvaros.

Ja jūs šo vēsti lasāt līdz Jāņiem, tad ziniet, ka LMT Edge internets, kāds man šobrīd ir pieejams Carnikavā, strādā ar ātrumu 1 bits stundā. Ja lasāt šo jau 2014. gadā, tad tik labi nestrādā gan. Šī iemesla dēļ, pasākuma un brauciena atskaiti šobrīd nepievienošu.
 
Peteris
Paldies, Palsmanes "Krāmpīšu" saimniekiem un viņu palīgiem par tik vienreizēju pasākumu, sākot ar mūķeņu tērpiem no kinofilmas nemaz nerunājot pār pašām mūķenēm un beidzot ar salūtu !
Noteikti gribētos redzēt bildīti ar Lāsmiņu uz jawiņas !
 
palsmanietis
liels paldies jawistiem par viesosanos Kastanziedu balle .vainags loti orginals un noderigs,bet ipass paldies par mirdzosam acim puteklainos kombinezonos un lupinu zilajiem ziediem,un manu edamo foto.Lasminas vecasmammas milakas pukes ir baltas rozes,kuras vel sodien ir ka tikko grieztas.WinkWink
 
Iet uz forumu: