Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
JAWA Vidzemē 2013
bargais
Esiet sveicināti!
Nu jau par tradīciju kļūst katru gadu kādā Latvijas novadā rīkot JAWA un CZ markas mototehnikas lietotāju un cienītāju salidojumu. Mērķis – satikšanās, kopīga atpūta neformālā gaisotnē, izbrauciens ar domu tuvāk iepazīt dzimto zemi, jaunu interesentu piesaiste.
Šogad (arī turpmāk) salidojumu rīko biedrība „Latvijas Jawa klubs”. Tas norisināsies no 10. līdz 11.augustam „Salās”, Lazdonas pagastā, Madonas novadā (skatīt afišu).

Īsumā - pasākuma plāns:

09:00 – 11:00 Ierašanās Lazdonā pie Madonas, reģistrācija, iekārtošanās. Pirmās „sportiskās” aktivitātes.
11:00 – 11:30 Lazdona – Madona, Saieta laukums, 6km.
11:30 – 12:30 Parāde (zīmēšanās) Saieta laukumā.
12:30 – 12:50 Madona – Cesvaine, Pils laukums, 15km.
12:50 – 16:00 Pusdienas Cesvaines vidusskolā (zupa+otrais+saldais=apmēram Ls 3.00 no personas), veiklības braucieni (CSDD praktiskās vadīšanas eksāmena elementi), parka un pils (ar gidu) apskate.
16:00 – 17:30 Cesvaine – Madonas jaunizbūvētā kartinga trase, 15km. Iespējams, regularitātes brauciens pa trasi.
17:30 – 19:00 Madonas kartinga trase – z/s „Sveķi” trušu dārzs Bērzaunē (lielākais Baltijā), 15km.
Ap 19:30 atgriežamies „Salās” Lazdonas ezera krastā, 21km. Dalībnieku apbalvošana, relax, kopīga zupas vārīšana un tml.

 Ieejas biļešu cenas apskates objektos iekļautas dalības maksā.
 Nakšņošana līdzpaņemtajās teltīs Lazdonā pie ezera.
 Muciņu mājas alus uzsauc Uleens.
 Mangals, iesmi, ogles vai malka būs pieejami uz vietas.
 Lietus gadījumā būs arī kur paslēpties.

Par savas mototehnikas tehnisko stāvokli atbildību nes tās īpašnieks.

LAIPNI AICINĀTI VISI JEBKURA IZLAIDUMA GADA JAWA/CZ MOTOTEHNIKAS ĪPAŠNIEKI un LIETOTĀJI!
jawa_vidzeme_1.pdf [463.37kB / 1166 lejupielādes]
jawa_vidzeme_eng.pdf [461.51kB / 1632 lejupielādes]

Labojis bargais uz 18-06-2013 11:48
 
uleens
KarlisV rakstīja:

Jautājums? Vai nakšņošana piektdien un sesdien būs vienā un tajā pašā vietā, respektīvi vai tie kas atbrauks piektdien teltis varēs atstāt un sesdien vizināties ar nenokrautu moci?


Jā. Nakšņošana būs vienā un tajā pašā vietā.
-Rolands-
250/559 1966.g
 
http://www.enclatvia.lv
aivarsz
Nu super bariņš briest. Prieks, ka Andrew77 ir sabriedis un atradis kopīgu dziesmu ar Jawa motoru, Palsmanietim žetons par atbalstu un lojalitāti. Treners malacis. Būtu grēks no Aiviekstes neatvilkt un kaut drusciņ nesatusēt kopā. Ja vēl Jēkabpils novads un Līvānu onkulīši būtu satiekami, (te es šobrīd vairāk par Modžu un iedgaru, kā zināmākajiem tēliem) Un + vēl tie vīri, kas internetu nelieto vispābā, bet baumas klīst, ka atbrauks gan... Kā ar to Ventiš galu? tāds klusumiņš? Un ūdenstorņu zeme Mītava? Vai tikai Vecaiss un Eduards būs tie priekšstāvji?

P.S. Šodien aprunājāmies ar kaujās pārbaudīto Ogres mafiju, jeb Pēteri, Smile Ir doma braukt uz to Madonas galu kopā, pa Vidzemes šoseju, ar starpsatikšanās punktu Siguldā, kur saslēgsimies kopīgā braucienā un pieslēgsies jauni biedri. Ar domu, ne vēlāk par 19.00 no Rīgas, jeb 19.30 Vangažos pie Brāļa. Vai ir vēl kāds, kam šis zīmējums būtu derīgs un pieņemams? Piesakās! Vajadzētu sakoordinēties.

Madona, saturās!
Labojis aivarsz uz 06-08-2013 00:14
 
uleens
Tie kas ir skatījušies kartē bāzes vietu, noteikti, ievēroja ka tā ir pie ezera. Tā ka, ja nav bail no ūdens, droši var ņemt līdzi peldlietas.
-Rolands-
250/559 1966.g
 
http://www.enclatvia.lv
bargais
PinkuJanis rakstīja:



Jautājums orgkomitejai- uzreiz nevarēju atrast kontu, kur maxāt dalības 5 Ls, atliku un aizmirsu... Vai nu jau ir 7 Ls un kam atdot naudu?


Maksa paliek Ls 5.00 no moča+Ls 3.00 no personas (pusdienas). Samaksāsi, kad ieradīsies nometnē
 
oilmaster
PIETEIKUŠIES DALĪBNIEKI:

1) uleens, 1+1
2) bargais, 1+3
3) Kaarlis, 1+3
4) aivarz, 1+1
5) Laacis_ar07, 1
6) PinkuJanis, 1
7) Guntis, 1
8) Morgans, 1
9) Oilmaster, 2
10) modza, 1
11) Pēteris, 1
12) KarlisV, 1+1
13) andiss, 1
14) Būs viens jauns biedrs no Cēsīm - Aldis, 1
15) ModrisV, 1
16) Jawa ar blaķeni no Alūksnes, 1
17) Ķekavas Jānis, 1
18) Ziga_R, 1+1
19) ?Mārcis, 1
20) ?Aivis, 1
21) Valerians no Daugavpils, 1
22) Oldtimer no Daugavpils, 1
23) kaasiits3,1
24) Georgs, 1
25) Ivars Ķirsis no Valmieras, 1
26) Aleksejs no Jūrmalas, 1
27) Ingemārs no Siguldas, 1+1
28) Andris no Rēzeknes, 1+1
29) ?Imants no Ludzas, 1
30) Eduards, Jelgava, 1
31) Edmunds, 1
32) vecaiss, 1+1
33) palsmanietis, 1
34) treners (tikai uz piektdienas vakaru), 1
35) andrew_77, 1
36) Romans, 1+1
37) Arnis Tomass, 1+1
38) Gatis no Palsmanes, 1
39) Erlands no Siguldas, 1+?1
40) Kapars, 1+1
41) voldis 1
42) Vjacislavs 1
Labojis oilmaster uz 09-08-2013 15:25
 
palsmanietis
paldies bargajam un vina paligiem par feino pasakumu-tas bija emociju bagats,interesants izbrauciens.majas parradamies 2nakti bez starpgadijumiem.paldies ari par vertigajam davanam no MOTULA.zabaki vel nav izzuvusi, bet domaju jau par nakoso izbraucienu.tas ir loti romantiski kad zibens izgaismo lietaino slapjo celu naktiShock
 
morgans
Paldiessssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Visiem,visiem,visiem par labo pasākumu. Smile Grin ...bet nekur nav tik labi kā mājās Grin
 
Guntis
Jauks pasākums,fantastiski daudz dalībnieku !

PA PIRMO !
 
PinkuJanis
Paldies par brīnišķīgo pasākumu organizatoriem, sponsoriem, saimniekiem, ceļa biedriem un visiem dalībniekiem. Mājās bez starpgadījumiem ar nelielu lietutiņu.. Prieks par jawistu aktivitāti un dzīvesprieku! Lai ripo tik pat labi arī turpmākajos salidojumos! Kas pārņem stafeti uz nākošo gadu- Zemgale vai Kurzeme???
 
Kaarlis
Paldies visiem kas ieradās un kuplināja pasākuma dalībnieku pulciņu! Patiess prieks, ka tik kuplā skaitā apmeklēts pasākums ir izdevies bez nopietniem tehnikas un drošības incidentiem. Tā turpināt!
Kārtējo reizi esam pierādijuši, ka "Latvija var!" .... Mūsu vidū ir visperfektāk restaurētie motocikli, mēs bijām viena no lielākajām motociklistu grupām Norvēģijā. Diezgan droši var apgalvot, ka bijām pirmais baltiešu jawu klubs Skandināvijā... Mums ir izdevies pasākums ar vislielāko jawu īpašnieku skaitu... laikam šoreiz 42? Jāatzīmē, ka Kurzemes pārstāvji mūs neapciemoja attāluma dēļ. Tapēc jau pasākumi tiek katru reizi rīkoti citā Latvijas reģionā.
Ceram tikties vēl kuplākā skaitā arī nākošajā gadā. Īpašs paldies Bargajam un Uleenam par pasākuma organizēšanu un vadību. Jūs bijāt uzdevumu augstumos! Wink
 
Gatcha211
Paldies par jauko kompāniju un pasākumu.
Ir par ko pastāstīt ģimenei. Forši piedalīties tādā JAWU pasākumā pirmo reizi! Wink
Prieks par iegūtajām balvām, paldies sponsoriem, ļoti noderīgi...
Super!!! Smile
 
aivarsz
Plkst. 1.50. Pēc definīcijas, pēdējais laiks k-ko ierakstīt. Pirmkārt, PALDIES!
Madonas ļaudis organizācijā bija ielikuši ļoti daudz. Gan laiku, gan enerģiju, gan sirdi, gan arī līdzekļus, lai pasākums varētu noritēt tāds, kā iecerēts. Paldies vismilzīgākais, gan Bargajam, gan Uuleenam, gan viņu ģimenēm un citiem palīgiem. Sakoptā vide, sabrūvētais īpašais Jawa alus, sagatavotie kārumi no pašu nomedītajiem meža zvēriem par godu šim pasākumam.... utt.
Bez tam, paldies Andim, par pieslēgšanos pasākumā kā spīkerim, paldies par skaistajām publiskajām dejām. Arī par kefīršovu. Smile

Nosacītā tradīcija par reģionālo tusiņu notika 3. gadu pēc kārtas. Jau iepriekš atvainojos par kādu vēsturisku neprecizitāti. #1- 2011 Kuldīga- Gints ~ 6 dalībnieki. #2- 2012 Rēzekne- Andris- nepilni 20 dalībnieki, #3- 2013- Bargais- 38 reģistrēti! dalībnieki!!! + nereģistrēti viesi dažādos laikos... Augam! 2014= Zemgale? Kā jums?

Privātais viedoklis turpmāk. Paldies Arnim Tomasam, kas atrada laiku atbraukt un pačalot kopā, ar mērķi piesaistīt jaunas asinis motošosejas disciplīnai retro klasē. Veči, es redzu mūsu vidū pietiekami daudz tādus, kas 2014. gadā varētu kļūt par šī pasākuma dalībniekiem, varbūt pat laureātiem.

Paldies Retrojawa.lv vīriem, kas nebija lepni, un kustības vārdā atbrauca pietiekoši kuplā skaitā no dažādām Latvijas vietām, lai parādītu sevi un atbalstītu pasākumu. Super. Tikai tā, kopīgi darbojoties, un viens otru atbalstot, mēs varam rast savstarpēju sinerģiju.

Žēl, ka vīri aizskrēja prom tik savlaicīgi un bez piedalīšanās kolektīvajā "afterparty" ar dziesmām, Anda dejām un Bargā lielezera zivju zupas vārīšanu milzu katlā. Un, kas nav mazsvarīgi, nesaņēma (bet saņems) godam nopelnītās balvas par uzvarām atsevišķos konkursos.

Patīkams pārsteigums bija jaunu un forumā nereģistrētu biedru pasākuma apmeklējums. Ar pozitīvu noti. Patika- turpmāk tiksimies vēl dažādos pasākumos. Īpašs gadījums, jeb pasākuma vecākais kungs, kas bija ieradies- 1939. gada ražojums. Super.

Kā beidzamo, vēlos atzīmēt, ka neraugoties uz daudzu dalībnieku mazo pieredzi, vērtēju kā visai kvalitatīvu kolonas braucienu. Praktiski nav neviena būtiska aizrādījuma kolonā braucošajiem. Gan korektas distances, gan kārtība tika ievērota godam. Atbalsta grupa un krustojumu piesegšana strādāja pietiekoši labi. Kolonas noslēdzošajiem darba bija maz visā 3 dienu griezumā. Atskaitei: Viena caura kamera un benzīna padeves aizsērējums ceļā uz Madonu. Pasākuma gaitā- gaidīšana uz čammām, kas tkai grasās doties uz motocikla pusi, kad kolona jau gandrīz ir pazudusi redzamībai. Katru reizi izbraucot!
Te būtisks ir jautājums par to, ka nebijām sakārtojuši saikni starp galvu un asti, kas nozīmē- visi gatavi, varam braukt. Diemžēl, Galva aizbrauca vairākkārt asti nepagaidot. Mācīsimies. Labosimies. Pēdējā pārbraucienā uz bāzes vietu, mocīša problēmas bija galvenajam krustojumu piesedzējam Ūlēnam. Kā rezultātā 3 zaļas vestītes no kolonas bija zudušas. Taču kolona, izbraucot uz galvenā- Madonas- Pļaviņu ceļa nepiebremzēja, kaut gan šosejas bloķētājs bija zudis, bet devās tālāk.

Šīs tādas tehniskas lietiņas pie kurām drusku jāpiedomā, citādi, veči, viss bija superīgi. Kāds, varbūt, kaut ko kritizēs, kā parasti tas mēdz notikt, bet lielos vilcienos uzskatu, ka pie pasākuma ir pastrādāts godam. Un vēlreiz vēlos pateikt paldies visiem, kas atbrauca pabūt kopā šajā nedēļas nogalē.
Labojis aivarsz uz 13-08-2013 00:08
 
Peteris
Es, Andrītim teicu, ka viss bija ļoti jauki un ja kāds saka ko citu, tad ticēt tam nevajag,
paldies par patīkamo pasākumu !
 
andrew_77
Pasākums bija super!
Žēl neredzēju sestdienas vakara priekšnesumus, sapratu kā bija ok!
Izbaudījam ar Gunti kartīgo lietu braucienā mājās Smile
garažā no zābakiem izleju 0,5L ūdens, bet lai vēlreiz pārliecināties par apģerba trūkumiem
bija ļoti nodērīgi.

Paldies visiem kas organizēja un piedālījas!
 
AZ63
Visiem labdien!
Tā...nu beidzot esmu mājās, bez lietus un starpgadījumiem (6 luksofori ceļa posmā Malta- Rēzekne- nieks).
JAWiski liels paldies Andrim par pasākumu. Manā sirdī tas vēl NAV beidzies...vēl turpinās un turpināsies ilgu laiku!
Paldies visiem, kas piedalījās organizēšanā.
Īpašs paldies saimniecei par naktsmītnēm!
Ar cieņu, Andris RēzekneSmile
 
turists
Nu man ar beidzot izdevās tikt uz Jawistu tradicionālo reģionālo ballīti.. tā nu sanāca, ka tikai uz ballīti.. Smile , bet bija jau arī gabals ko braukt.. GrinGrinGrin Protams, jāsaka lielais paldies Organizatoriem! Par spīti tam, ka izlijām viscaur slapji un sākumā trīcējām kā apšu lapas.. nevrējām gardo zivju zupu lāgā pat mutē trāpīt, par mums gādīgi parūpējās un ātri vien ņemot talkā visus iespējamos sildīšanas līdzekļus (gan dzidros, gan krāsāinos) ātri tikām nolikti uz pekām un turpmākais vakars izvērtās ļoti kolosāls.. nebija miers līdz pat rītam.. Nu un nevienam nav noslēpums, ka labs afterpārtijs var sekot tikai pēc kvalitatīvi pavadītas dienas.. ņemot vērā šo pieņēmumu un citu dalībnieku stāstus ir skaidrs, ka viss bija noorganizēts augstā līmenī un par to ir milzīgs prieks! Paldies!
 
vecaiss
Paldies organizatoriem! Izskatās, ka jawu klans aug strauji - par to liels prieks Smile
 
morgans
aivarsz rakstīja:
....................... Pasākuma gaitā- gaidīšana uz čammām, kas tkai grasās doties uz motocikla pusi, kad kolona jau gandrīz ir pazudusi redzamībai. Katru reizi izbraucot!..............
Tiešām bija arī šādi gadījumi...lai gan man grūti spriest jo atrados kolonas vidū. Paziņojumus par gatavošanos braukšanai cilvēks+balss+bārda=Andiss izteica tak diezgan pārliecinošā skaļumā...man liekas,ka neviens vien Madonas novada iesnaudies pamatiedzīvotājs uztrūkās kājās un metās pie sava spēkrata lai gatavotos braukšanai Grin Nu jau emocijas drusku rimušas...bet joprojām domās esmu tur...Madonā-Lazdonā! Atbraucot mājās nogurums drusku lika sevi manīt bet pēc pāris stundām tomēr bija par maz un tika izbraukts vēl kāds mazs līkums. Jawiņa dziedāja tādu pašu maigu dziesmu kā pirms ceļojuma uz Madonu. Cool
 
kaasiits3
Patiešām lielum lielais paldies pasākuma organizatoriem! Pirmo reizi mūžā piedalījos šāda veida pasākumā un mājas atgriezos tikai ar pozitīvām atmiņām un iespaidiem! Kā jau vairāki biedri minēja arī es vēl jo projām domās atrodos Lazdonā! Prieks ka bijām tik daudz! Jau tagad gaidu nākamo saietu!SmileSmileSmile
 
Iet uz forumu: