Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 1

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
FIVA WORLD MOTORCYCLE RALLY
aivarsz
aak.lv/wp-content/uploads/2013/03/Kurland_2013-6.jpg
Pasākums ir tapis, šodien starts.
Jāatzīmē, ka Rambas kungs visu veic tik slepeni, ka pat pārējie AAK biedri lāgā neko nezin.
Tāpēc, klīst baumas, ka no 14.00 līdz 16.00 notiks dalībnieku reģistrācija Biķerniekos.
Vēl klīst baumas, ka 17.00 notiks mocīšu izstāde Rīgas Rātslaukumā. Vairāk baumu nav. Ja kādam ir laiks, var piebraukt palūrēt. Viss kas zināms, izlasāms šeit:
aak.lv/...-organize/

Vēl, starp citu, ir baumas, ka būšot daži Peraki...
 
italis
Tikko no Biķerniekiem... Dalībnieku sastāvs ļoti OK. Ir ko paskatīties, ir arī dažas Jawas Smile
Tuvākais, kur Rīgā var vēl apskatīt - Rolanda laukums ap 17.00.
 
italis
Rīt, 8.30. sāk no Apšuciema, tad Kolka, 18.00 Irbene. Sestdien Kuldīga, Jaunmoku pils. Svētdien viss finišē Rundāles pilī.
 
Arnis z
Jawa mod. 11 (Perak 250ccm) -2.gab
Jawa mod.15 (500ccm) ar blaķeni -1.gab
Jawa 350 OHV -1.gab
 
aivarsz
Piebraucu Biķerniekos ap 15.30 (ar mocīti). Bija ko paskatīties. Tikko gan bija nolijis pirmais lietutiņš, tāpēc daudzi mocīši bija sasegti, tai skaitā 100% visas jawas. Tā īsti man nepatika sakomplektētā pavadošā moto brigāde. Tur nu bija viskautkas. Gan baiki, gan čoperi- tāds raibs bezstila bars. stulbi kaut kā. Ja šādu ralliju pavadītu labi norestaurētas Youngtimer Jawas, piemēram, tas varētu izskatīties daudzkārt baudāmāk.
Sliktais stāsts, ka ap 16.00 Mežciemā sākās tāds gāziens, ka dažos mirkļos uz ielas sakrājās 10cm ūdens. Šo es izbaudīju, braucot tos pāris km līdz darbam.

Ap 17.00 nobraucu vēlreiz garām Biķerniekiem (jau ar auto), onkulīši, protams, vēl arvien mīņājās turpat. Ūdens uz Eizenšteina ielas bija gan jau bikiņ mazāk- vairāk par kādiem 5 cm toč nebija. Tā nu tā moto parāde- izstāde Rātslaukumā atcēlās uz vēlāku laiku, vai izpalika vispābā.
 
zxz
Es arī no 17.10-17.45 gaidīju pie Ratslaukumā neviena nebija tad aizbraucu sīcim pakaļ uz bērnudārzu sasoliju, ka brauksim skatīties močus atbraucam atkal 18.15 atkal tukšums neviena ta nu nekā.Frown
 
AldisK
Sagaidīju kolonu Apšuciemā ap 20.00 pie viesnīcas Arkadijs. Biju ar mašinu, jo patreiz dzīvoju Ragaciemā un mocis ir Kandavā. Atbrauca ap 70-80 moči. Moči dažādi, sākot no gadsimta sākuma un beidzot ar kādiem 70-80 gadiem. Jawas bija četras, divi Peraki, viens 350 četrtaktu pirmskara, un 500 ar blakusvāģi. Jawisti diezgan labi runāja un saprata krieviski, tad nu aprunājamies, mazliet pastāstīju par mums, žēl, ka līdz nebija nevienas kluba uzlīmes. Peraki bija tādi palietoti, ne tādi kā no skatloga. Satiku arī paris tukumniekus, paziņas. Viens bija ar kārtīgu 1925 gada moci, otrs bez sava moča.
Šorīt viņi dodas tālāk.
 
italis
Jā, nu tas lietus gāziens laikam lika mainīt plānus un Rātslaukums izpalika... Cik noprotu, pasākums vairāk orientēts uz pašiem dalībniekiem, un interesentiem nu jāķer momenti Wink Kas attiecas uz pavadošo(maršalu) tehnikas daudzveidību - uz to jau nebūtu jaiespringst, tur galvenais, lai garantēti iztur distanci, lai var ātri(operatīvi) aizšaut kur vajag. Starp citu, vēl vakar pavadošo rindās bija vakances...
 
Boris
Delfos jau ir bildes no Ventspils:
foto.delfi.lv/...82/?page=1
 
AldisK
Jau iepriekš rakstīju, ka sagaidīju kolonu Apšuciemā. Toreiz ar telefonu dažas Jawas nobildēju, pēc tam aizmirsu, tagad rakājoties pa telefonu atradu.
fotoattls0015.jpg fotoattls0014.jpg fotoattls0013.jpg fotoattls0012.jpg
 
Dalgo
Biju pasakumā, ļoti interesnati Smile te mazs kadrs no norises Kuldīgā, ja nebūs slinkums gan jau būs vēl Wink


YouTube Video
 
Iet uz forumu: