Pieslēgties
Lietotāja vārds

Parole



Neesi lietotājs?
Spied šeit lai piereģistrētos.

Aizmirsi paroli?
Pieprasi jaunu šeit.
Lietotāji šobrīd
Viesi šobrīd: 2

Lietotāji šobrīd: 0

Lietotāju skaits: 693
Jaunākais lietotājs: kristaps998
Apskatīt tēmu
 Drukāt tēmu
JAWA parādes brauciens spidvejā Daugavpilī
oilmaster
Sveiciens!
Šeit info:
retrojawa.lv/...-gada.html

Pietrūkst 6 motocikli. Ja, kāds vēlas piedalīties, dodat ziņu uz linkā norādīto adresi.
 
AldisK
Šovakar atgriezos no Daugavpils, Piedalījos spidveja pasākumā. Izbraucu jau piektdien no rīta. Mazliet paceļoju pa Latviju, apciemoju dažus draugus un vakarā biju Daugavpilī. Paldies Mihailam -Oltimeram par uzņemšanu un organizāciju. Sen nebiju bijis D-pilī, patīkami pārsteidza sakoptais cietoksnis. Uz pasākumu bija atbraukuši arī pārstāvji no Paņevežiem, diezgam kuplā skaitā. Kā arī divi no Kaļiņingradas. Mums kā retro močiem vajadzēja ievest spidveja veterānus. Nobraucām vienu apli pa stadionu ar veterāniem. Sportistu un garkājaino meiteņu ievešana tika Frīdim un citiem harlejistiem. Pirmo reizi es redzēju spīdveja sacīkstes dabā. Iespaidīgi. Žēl Lokomtīves jaunā zvaigzne Andžejs netikā finālā. Mazliet nokļūdījās pedējā aplī un mometāni pazaudēja 2 pozīciju, ko ar grūtībām bija izcīnījis. Tas viņam maksāja finālu. šodien mājupceļš. Kopā nobraukti 828km. Aizmirsu mājās fotoaparātu, tāpēc man foto nav.
 
AldisK
Ap 50 sekundi parādās jawas.
www.youtube.com/...M12hL4CaTU
 
AldisK
Atļāvos pārbublicēt Elfa bildes.
plus.google.com/...6248780129
 
aivarsz
Aldi, ir forši, ka saņēmies uz Latvijas šķērsošanu pa diagonāli un pabiji kopā ar Jawa večiem D-pilī, foršā pasākuma ietvaros. Katra kopā būšana vieno! Un mēs jau, patiesībā, esam tik maz, cik mēs esam. Tiekamies tikai retos un īpašos gadījumos laika, izdevumu, nesakārtotu kontaktu un attālumu dēļ. Tāpat, jāsaka, visu cieņu pieJelgavas Eduardam, ka spēja atlicināt laiku un aizmočīt. Ir gabaliņš. Labākie vārdi, bildes apskatot, ELF'am par skaisto 634 Jawiņu. Godprātīgs un pedantisks darbiņš ielikts. Ir OK. Prieks.
 
AldisK
Pēc mūsu nobraukumiem Somijā un Norvēģijā Latvijas šķērsošana tāds nieks vien liekas. Nedēļas nogale bija brīva un gribējās izbraukt.
 
Iet uz forumu: